Pár dní po odchode detí a manžela späť do Monaka princezná Charlene skolabovala

Monacká princezná Charlene, ktorá sa momentálne nachádza v Juhoafrickej republike (JAR), v stredu skolabovala a previezli ju do nemocnice.

04.09.2021 08:34
charlene Foto:
Kňažná Charlene a princ Albert.
debata

Jej stav je stabilizovaný, informovala v piatok agentúra AFP s odvolaním sa na jej nadáciu. „Jej Jasnosť monackú princeznú Charlene záchranka previezla v stredu večer do nemocnice po tom, ako skolabovala v dôsledku komplikácií spojených s vážnou infekciou uší, nosa a hrdla, ktorú dostala v máji,“ uvádza sa vo vyhlásení. „Lekársky tím princeznej momentálne jej zdravotný stav posudzuje, ale potvrdil, že je stabilizovaný,“ píše sa ďalej vo vyhlásení nadácie.

charlene Čítajte viac Konečne! Kňažná Charlene po dlhých týždňoch objala svoje deti. Nie však v Monaku

Chantell Wittstocková, riaditeľka Nadácie princeznej Charlene z Monaka, pre AFP uviedla, že princeznú z nemocnice prepustili v piatok ráno. Dodala, že lekári stále zisťujú, čo presne sa stalo. Štyridsaťtriročná princezná v auguste podstúpila operáciu, ale zverejnených bolo len niekoľko podrobností.

Choroba a komplikácie po operácii neumožňujú monackej kňažnej Charlene odcestovať do Monaka z rodnej Južnej Afriky už niekoľko mesiacov. Koncom augusta ju navštívil manžel a deti, ktorých sa tak dočkala po dlhých týždňoch. Rodina ju v Južnej Afrike doposiaľ navštívila len dva razy, prvý raz to bolo začiatkom júna v KwaZulu. Charlene pri príležitosti návštevy detí a manžela zverejnila zábery na Instagrame, na ktorých vyzerala spokojná a zdravá.

charlene Čítajte viac Kňažná Charlene je mesiace mimo domu! Špekulácie o konci vzťahu s princom Albertom silnejú

Dlhé odlúčenie manželov už vzbudilo niekoľko špekulácií o možnom konci vzťahu či kríze, dvojica však správy popiera aj zverejňovaním rôznych spoločných videí (archívnych). Princezná Charlène je v Južnej Afrike od mája.

2. júla 2011 sa v Monaku konal cirkevný sobáš Charlene Wittstockovej s monackým kniežaťom Albertom. Sledovaný pár sa dočkal spoločných potomkov, dvojičiek. Tie kňažná Charlene priviedla na svet v decembri 2014. Dievčatko dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlene Wittstock

+ Pravidelné cvičenie zlepší nielen vašu kondíciu, ale aj náladu.
Občas by ste potrebovali vypnúť a oddýchnuť si a...

+ Neriešte problémy liekmi, pomoc hľadajte v spánku a partnerke.
Úspory získané dnes sú základom vašej budúcej...