Po nahých fotkách sa Britney Spears fanúšikom poďakovala za podporu opäť! Ako tentoraz?

Potom, čo minulý týždeň "oslobodil" súd v Los Angeles Britney Spearsovú spod opatrovníctva jej otca, Jamieho Spearsa, sa 39-ročná hviezda priam vznáša na obláčiku šťastia.

07.10.2021 00:00
Britney Spears na archívnej snímke. Foto:
Britney Spears na archívnej snímke.
debata

A snaží sa potešiť aj svojich fanúšikov, ktorí ju počas „boja“ s otcom podporovali. Mama dvoch tínedžerov, ktorú sleduje na Instagrame 34 miliónov ľudí, sa fanúšikom svojsky „poďakovala“ za podporu už pred pár dňami. Ako? Sériou nahých záberov, kde jej intímne partie prekrývajú len miniatúrne kvietky.

shutterstock 311540954 Čítajte viac Ups! Britney Spears sa fanúšikom predviedla celkom nahá, na sériu záberov reagovali milióny

Teraz však prišlo aj serióznejšie poďakovanie, ktoré opäť zverejnila na Instagrame. Vyjadrila fanúšikom svoje „ďakujem“ za podporu, vďaka ktorej je vyslobodená z jej „skleníka“. „Hnutie #FreeBritney…nemám slov,“ začala svoje vyjadrenie. „Včera večer som dve hodiny plakala, pretože moji fanúšikovia sú najlepší a ja to viem. Cítim vaše srdcia a vy cítite moje.“ Na speváčkino vyjadrenie zareagovali takmer 2 milióny ľudí. Jej nahé zábery spred týždňa však predsa len ako „páči sa mi“ označilo fanúšikov o čosi viac – takmer 4 milióny.

Počas súdnych bojov s otcom Spearsovú fanúšikovia podporovali nielen na sociálnych sieťach, ale aj pred súdom v Los Angeles, kam prišli s transparentami. Stalo sa tak aj minulú v stredu, pred súd prišlo asi sto ľudí, ktorí sa dožadovali toho, aby speváčkin otec prestal byť jej opatrovníkom. Spievali tiež hity Spearsovej, ako Toxic a Baby One More Time.

Britney Spears Čítajte viac Zaslúžim si žiť svoj život! Britney Spears bojuje pred súdom, fanúšikovia ju takto podporili

Vzťahy medzi speváčkou a jej otcom boli dlhodobo napäté. Britney ho okrem iného obvinila, že ju nútil vystupovať proti jej vôli, brať lieky alebo jej nedovolil vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...