Pokračovanie článku: Bagárová, Nízlová s Lobotkom či Marcel Forgáč: Toto sú rozchody roka 2021!

Americká herečka Kaley Cuoco a jej manžel Karl... Foto: SHUTTERSTOCK
cook Americká herečka Kaley Cuoco a jej manžel Karl Cook.

Vyzerá to akoby „pani Láska“ nepriala herečke a obľúbenej hrdinke seriálu Teória veľkého tresku Kaley Cuocovej. Už druhé jej manželstvo sa končí rozvodom. Po tenistovi Ryanovi Sweetingovi nevydržal ani vzťah s Karlom Cookom. Odlúčenie potvrdila hviezdna blondínka začiatkom septembra.

V tom istom mesiace sa ešte na sledovanej akcii MET Gala predvádzal párik Camila Cabello a Shawn Mendes. Dvojica z hudobnej brandže potom šokovala svojich fanúšikov, keď o pár týždňov prišli informácie o rozchode. Vraj sa po dvoch rokoch rozišli ako priatelia a rozhodli sa jeden druhého podporovať.

Azda najdlhším vzťahom, ktorý v roku 2021 končil, bolo manželstvo jedného z najbohatších mužov sveta – podnikateľa Billa Gatesa a jeho manželky Melindy Gatesovej. Ich rozvod sa stal zároveň aj najdrahším v histórii, keďže majetok si delili na polovicu a Melinda získa viac ako 65 miliárd z majetku svojho muža. V prípade toho najbohatšieho muža planéty, podnikateľa Elona Muska, sa síce tiež udial rozchod so speváčkou Grimes. Dvojica však nebola zosobášená.

Britain Dubai Divorce Čítajte viac Dubajský šejk má zaplatiť pri rozvode 550 miliónov libier: Na najdrahšie rozvody však nesiaha, tu sú!

Rok 2021 priniesol aj koniec zväzku medzi topmodelkou Kaiou Gerberovou a hercom Jacobom Elordim, ktorí si však stihli už nájsť aj náhradu. Topmodelka Gigi Hadid dala zbohom svojmu partnerovi Zaynovi Malikovi po incidente, ktorého súčasťou mala byť hádka a údajne aj fyzický konflikt medzi Malikom a Hadidovej mamou Yolandou.

Rok 2021 bol rokom prekvapivého debutu páru Paulína Pořízková a Aaron Sorkin na červenom koberci na vyhlásení Oscarov. Dvojica sa však o pár mesiacov aj rozišla. Ďalšie páry si pozrite v našej galérii.

Taťána Gregor Brzobohatá a  Ondřej Gregor...
Bývalý olympionik a moderátor Roman Šebrle a...
+14Posledný záber paparazzov herečky Eizy...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #koniec #Jennifer Lopez #Monika Bagárová #Daniela Nízlová #bilancovanie #Roman Šebrle #rok 2021 #mall.tv #Prehľad roka 2021

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...