Pred svetom skrytá Charlene má narodeniny, fanúšikovia sa dočkali aspoň videa! Otázok však zostáva veľa

Manželka princa Alberta, kňažná Charlene, oslavuje 25. januára 44 rokov.

25.01.2022 15:01
Princezná Charlene Foto:
Princezná Charlene na archívnej snímke.
debata

Niekdajšia plavkyňa má za sebou extrémne náročný rok, rovnako, ako aj štart do toho nového. V tomto období je okolo nej skôr ticho, palác nezverejňuje žiadne nové správy o jej zdraví, či už fyzickom alebo duševnom. Mama dvojičiek sa zrejme ešte stále nachádza na klinike, kde sa lieči pre psychické problémy. Na akom mieste to však je, známe nie je.

25. januára sa na jej Instagrame predsa len objavilo čosi nové – video tvorené fotografiami zachytávajúcimi jej život – od detstva až po súčasnosť. Princ Albert na záberoch nechýba, rovnako ani ich spoločné dvojičky. Či Charlene oslávi narodeniny v kruhu rodiny však známe nie je.

Po dlhých mesiacoch odlúčenia od najbližších sa v novembri vrátila Charlene z Južnej Afriky do Monaka. Palác vtedy zverejnil oficiálne fotografie z jej príchodu a stretnutia s deťmi a manželom. Krátko na to však už oficiálne zdroje oznamovali novú skutočnosti – princezná Charlene nebude istý čas vystupovať na verejnosti.

charlene Čítajte viac Žiadne verejné vystúpenie, pobyt na utajenom mieste! Charlene síce je v Monaku, ale ukrytá pred svetom

Následne už jej manžel, princ Albert jasne povedal, čo sa s jeho manželkou deje. Pre magazín People opísal, že jeho manželka má psychické problémy. „Bola zdrvená a nedokázala zvládať ani svoje oficiálne povinnosti, ani život vo všeobecnosti a dokonca ani rodinný život,“ prezradil princ Albert. V rozhovore však dôrazne poprel špekulácie o kríze v ich manželstve. "Pravdepodobne to poviem viackrát, ale s naším vzťahom to nemá nič spoločné. Chcem, aby v tom bolo jasno. Toto nie sú problémy v našom vzťahu, naozaj nie vo vzťahu,“ dodal.

Charlene sa z času na čas ozve fanúšikom na Instagrame, urobila tak v čase Vianoc, kedy zverejnila sviatočnú pohľadnicu, na ktorej je zachytená celá rodina. Rovnako sa ozvala aj deň 7. narodenín jej dvojičiek.

Monaco National Day Čítajte viac Princ Albert prehovoril: Opisuje zlý duševný stav Charlene, reaguje na správy o rakovine aj kríze v manželstve

V dôsledku ťažkej infekcie ucha, nosa a hrdla manželka princa Alberta (63) „uviazla“ od mája do novembra v Južnej Afrike. Bola tak dlhý čas bez svojich dvojičiek, Gabrielly a Jacquesa (7). Charlene má za sebou náročné obdobie, začiatkom septembra dokonca náhle skolabovala a bola prevezená do nemocnice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #princ Albert

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...