A je to tu! Geissenovci už fanúšikom ukázali na Instagrame prvé foto zo Slovenska, krásy prírody to ale nie sú

Carmen a Robert Geissenovci si aktuálne užívajú svoju cestu po Slovensku.

11.05.2022 08:31
geiisenovci Foto:
Milionárska rodinka - Carmen, Shania, Davina a Robert Geiss.
debata (16)

Fanúšikovia na Instagrame, ktorých má Carmen Geiss takmer 1 milión, však museli na zábery z cesty čakať. Prvé fotky zo Slovenska sa na sociálnej sieti objavili až teraz. Čím sa svojrázni milionári pochválili? Prírodné krásy nečakajte, išlo o luxus! Na fotografie už reagovalo množstvo fanúšikov a pribúdajú aj odporúčania na ich ďalšie výlety.

Carmen Geiss zverejnila sériu záberov z Grand Hotela River Park, ktorý leží na nábreží Dunaja. Ale nielen to! Slávna 50-nička ukázala aj záber na heliport, ktorý sa nachádza na streche hotela a aj helikoptéru, v ktorej sedí na jednom zábere Carmen a na ďalšom staršia z ich dvoch dcér, v ruke drží fľašu šampanského.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Sériu fotografií označilo ako „páči sa mi“ vyše 15 000 ľudí a mnohí posielajú Geissenovcom aj odporúčania, kam by sa mali ešte vybrať. Istá fanúšička im odporúča napríklad výlet do outletu v Parndorfe, slovenskí fanúšikovia pozývajú do Šaštína či Banskej Štiavnice, ďalší sa ich pýtajú, či už ochutnali halušky a kofolu…

Geissenovci – Ťažký život milionárov Čítajte viac Geissenovci na Slovensku budia pozornosť, ale... Na Instagrame zatiaľ ukázali len tryskáč, ktorým prileteli

Čo však ochutnali na Slovensku určite, je vyprážaný teľací rezeň, ako prezradil šéfkuchár Jaroslav Žídek, ktorí hostí privítal v reštaurácii Riverbank. „Manželia Geissenovci boli veľmi milí a skromní hostia, ktorí ochutnali napríklad aj veľmi obľúbený vyprážaný teľací rezeň,“ napísal k spoločnému záberu.

Svojím špecifickým životným štýlom sa Geissenovci pýšia v sledovanej šou televízie RTL II. s názvom Geissenovci – Ťažký život milionárov (Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie), ktorá sa na obrazovky dostala v roku 2011. V roku 2012 ju začala vysielať aj televízia JOJ. Program mapuje ich luxusný život ako aj manželstvo, ktoré trvá od roku 1994. Spoločne vychovávajú dve dcéry, Davinu (18) a o rok mladšiu Shaniu. Cesta k deťom však nebola pre pár vôbec ľahká, Carmen Geiss prekonala neuveriteľných desať potratov, ktoré pre ňu predstavujú obrovskú traumu dodnes.

Video

VIDEO: S renomovanými šéfkuchármi Jaroslavom Žídekom a Petrom Duranským sme sa zhovárali o slovenskej gastronómii, slovenskom zákazníkovi a jeho plusoch, ale aj chybách či potrebe väčšej propagácie domácej gastroscény vo svete.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...