Najväčšie seriálové hviezdy aj topmodelky na Veľkej cene Monaka! Campbell v exkluzívnom modeli za tisíce

V Cannes sa počas víkendu končil filmový festival, no v neďalekom Monaku sa konal iný, športový sviatok. Veľká cena Monaka prilákala do kniežatstva takisto niekoľko slávnych mien.

30.05.2022 12:00
monako Foto:
Naomi Campbell a podnikateľ Ernesto Bertarelli na Veľkej cene Monaka.
debata

Popri kňažnej Charlene a princovi Alberovi sa medzi burácajúcimi strojmi objavil aj veľký fanúšik rýchlych áut, slávny herec Patrick Dempsey, niekdajší predstaviteľ Dereka Shepherda v seriáli Klinika Grey's. On sám má na konte niekoľko úspechov v automobilovom športe, napríklad v legendárnej 24-hodinovke Le Mans obsadil v roku 2015 v kategórii amatérov druhé miesto. V Monaku si herec nielenže pozrel preteky F1, ale stretol sa aj s princom Albertom a jeho manželkou.

 Heidi Klum a  Tom Kaulitz na Veľkej cene Monaka.
David Coulthard, Patrick Dempsey, princ Albert...
+6Naomi Campbell a podnikateľ Ernesto Bertarelli...

Topmodelka Naomi Campbell bola nielen hviezdou festivalu v Cannes, kde sa zúčastnila na slávnostnej premiére súťažného filmu Decision to leave (Rozhodnutie odísť). Ani ona si následne nenechala ujsť príležitosť pozrieť si preteky F1 na vlastné oči, v Monaku jej robil spoločnosť podnikateľ Ernesto Bertarelli. Krána 50-nička si na túto príležitosť zadovážila naozaj exkluzívny módny kúsok, šaty značky Alexander McQueen v hodnote niečo vyše 3 600 eur.

zväčšiť David Coulthard, Patrick Dempsey, princ Albert... Foto: Claudia Albuquerque / Bestimage / Profimedia
monako David Coulthard, Patrick Dempsey, princ Albert a kňažná Charlene na Veľkej cene Monaka.

V zákulisí športového podujatia sa Campbell stretla s ďalšou slávnou modelkou, s nemeckou rodáčkou Heidi Klumovou. Tá si prišla Veľkú cenu Monaka pozrieť aj s manželom, Tomom Kaulitzom. A Monako prilákalo aj ďalší slávny manželský pár – Rose Leslie a Kita Haringtona, hviezdy seriálu Hry o tróny. Veľkú cenu si so záujmom pozrel aj niekdajší futbalista Zinedine Zidane s manželkou Veronique či niekdajšia playmate, modelka Victoria Silvstedt (galéria vyššie).

Diane Kruger a Norman Reedus  na červenom...
Rossy de Palma  na červenom koberci pred...
+13Anna Mouglalis  na červenom koberci pred...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #Veľká cena Monaka

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....