Mama na mužov šťastie nemala, syn princeznej Stephanie? S touto kráskou oslávili výročie, vyzerajú ako idylický pár

Len nedávno sa na benefičnom gala v Monaku postavili vedľa slávnej mamy, princeznej Stephanie, všetky tri jej ratolesti. Pre jej najstaršieho syna Louisa bol hneď nasledujúci deň celkom špeciálny.

28.07.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marie Ducruet (@marieducruet)

Dvadsaťdeväťročný potomok monackej princeznej, ktorého otcom je bývalý princeznin bodyguard a exmanžel Daniel Ducruet, sa hneď v nasledujúci deň po benefícii na podporu boja s vírusom HIV venoval manželským povinnostiam. A oslavám. 26. júla totiž uplynuli presne tri roky od momentu, čo Daniel povedal áno svojej láske – dlhoročnej priateľke Marie Hoa Chevallierovej.

Princezná Stephanie z Monaka Čítajte viac Neuveríte, toto sú deti monackej divošky - princeznej Stephanie. Ktoré z nich na trón nemôže pomyslieť?

Dvojica sa zoznámila ešte počas štúdia na rovnakej škole, kde sa obaja venovali ekonomickým predmetom. Od momentu, čo začali spolu chodiť, boli nerozluční a v roku 2019 sa rozhodli posvätiť svoj vzťah aj manželstvom. Bola to práve Marie, Francúzka s vietnamským pôvodom, ktorá v utorok (v deň výročia) zverejnila na svojej sociálnej sieti idylický záber s Louisom Ducruetom. „Všetko najlepšie k nášmu tretiemu výročiu. S láskou, z Dolomitov,“ napísala k fotografii, kde manželia sedia v tráve počas prestávky na výlete v milovaných horách.

zväčšiť Princezná Stéphanie z Monaka (v strede) so... Foto: POOL Bruno Bebert/Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
623214239 Princezná Stéphanie z Monaka (v strede) so svojimi dvoma deťmi - Louisom a Pauline Ducruetovcami, ktoré sú aj v línii na monacký kniežací trón - zatiaľ ako 15. a 16. následník v poradí.

Partnerov spojila okrem iného aj vášeň pre prírodu a cestovanie, čo naznačujú aj ďalšie zábery na sociálnej sieti. Spoločne sa zatiaľ starajú o štvornohého miláčika, deti zatiaľ nemajú.

708217727 Čítajte viac Ako Snehulienka! Nádherná princezná Charlene s manželom ako za starých čias. A počkajte, keď uvidíte Sklenaříkovú...

Louis Ducruet, ktorý je najstarším z troch detí princeznej Stephanie, je v poradí pätnástym v línii následníkov na monacký kniežací trón. Za ním nasleduje jeho mladšia sestra Pauline, ktorá sa narodila tiež v manželstve princeznej Caroline a Daniela Ducrueta. Ich najmladšia sestra, Camille Gottlieb, pochádza z nemanželského zväzku slávnej mamy a Jeana Raymonda Gottlieba, ktorý pôsobil v Monaku ako šéf ochranky. Keďže rodičia Gottliebovej sa nikdy nezosobášili, Camille nárok na trón nemá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marie Ducruet (@marieducruet)

Na nedávnom bále na podporu Červenéko kríža to však bola práve ona, kto sa objavil po boku strýka – kniežaťa Alberta a jeho manželky, princeznej Charlene. Hlasy z paláca hovoria, že Albert má Camille vo veľkej obľube a spomedzi množstvo svojich synovcov a neterí má k nej špeciálny vzťah.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marie Ducruet (@marieducruet)

VIDEO: Toto boli tie najhoršie kráľovské rozvody

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #syn #šťastie #princezná Stephanie #Louis Ducruet

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...