Večný džentlmen Hugh Grant: Nie, rozhodne nie som nóbl

61-ročný britský herec si vďaka rolám vyslúžil povesť nóbl človeka. Herec to však udáva na pravú mieru.

22.08.2022 00:00
2022 Comic Con - "Dungeons and Dragons: Honor... Foto: ,
Herec Hugh Grant.
debata

Vďaka nepopierateľnému čaru džentlmena sa britskému hercovi Hughovi Grantovi podarilo uplatniť najmä v romantických komédiách, ktoré z neho urobili medzinárodnú hviezdu. 61-ročný herec si aj vďaka rolám vyslúžil povesť nóbl človeka. Grant to však v rozhovore pre magazín Choice udáva na pravú mieru. A tvrdí: „Nóbl človek rozhodne nie som“.

Štyri svadby a jeden pohreb Čítajte viac Hugh Grant mu vďačí za kariéru! Režisér Mike Newell oslavuje 80 rokov, na konte má Štyri svadby a jeden pohreb

Priznáva, že býval poriadnym „grázlom“. „V škole som napodobňoval učiteľov a prichytili ma pri fajčení. Správal som sa fakt zle a bol som namyslený,“ prezrádza svoje početné prešľapy.

Hugh Grant,  Martine McCutcheon Čítajte viac Bacuľka z Lásky nebeskej sa pýši štíhlym telom! Trvalo to dlho, opisuje a prezrádza recept, ktorý funguje

Hviezda romantickej komédie Láska nebeská prezradila, že chodil do čisto chlapčenskej školy a v dôsledku toho často hral ženské úlohy v školských predstaveniach. „Preto mám veľa empatie k herečkám – viem, aké to je,“ vysvetľuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Grant

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Dbajte hlavne na svoje zdravie, je to to najdrahšie čo máte.
Vrátiť sa v čase nedá, preto sa snažte práve...