Emma Watson pristihnutá v Benátkach s novým chlapom! Už je to isté, zbalil ju...

Zdá sa, že v živote britskej herečky Emmy Watsonovej je nový muž. Teda možno ani nie taký nový, ale jeho meno prekvapí. Slávnu členku hereckého osadenstva z filmovej ságy o Harrym Potterovi zachytili objektívy na romantickom výlete v Benátkach.

21.08.2022 09:00
debata (2)
Herečka Emma Watson  a jej partner Brandon... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Emma Watson a jej partner Brandon Green Herečka Emma Watson a jej partner Brandon Green počas návštevy Benátok.

Ako prvý priniesol zábery britský Daily Mail, ktorému sa podarilo zachytiť 32-ročnú Watsonovú v spoločnosti fešného muža s dlhšími vlasmi. Jeho totožnosť bola potvrdená takmer okamžite – ide totiž o pomerne „známu firmu“. Novým partnerom „večnej Hermiony“ je Brandon Green, syn britského podnikateľa a miliardára Sira Phillipa Greena. Dvojicu zachytili fotografi vôbec prvýkrát, o ich romániku sa však šuškalo už niekoľko mesiacov.

647857254 Čítajte viac Hermiona v bikinách? Fíha, to sú brutálne krivky... a videli ste Watsonovú zozadu?

Green pochádza z pomerne ostrosledovanej rodiny. Dôvodom je však najmä život a kariéra jeho otca, či súkromie staršej sestry Chloe Greenovej. Sir Philip Green je známy tým, že patril medzi najúspešnejších podnikateľov s módou na britských ostrovoch (so spoločnosťou Arcadia Group), ale tiež vyhlásením bankrotu svojej firmy po prvej vlne pandémie covidu a ďalšími kontroverziami (objavili sa medzi nimi aj obvinenia zo sexuálneho obťažovania či šikany na pracovisku). Jeho dcéra Chloe zase randila so známym modelom – väzenským delikventom Jeremym Meeksom, s ktorým má aj dieťa.

Herečka Emma Watson na vyhlásení cien Earthshot... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Britain Earthshot Prize Awards Herečka Emma Watson na vyhlásení cien Earthshot Prize Awards Ceremony v kreácii Harris Reed.

Podobné záležitosti z rodinných kruhov však zjavne 32-ročnej Watsonovej neprekážajú. Zábery z Benátok zachytili novú dvojicu v zamilovaných momentoch – či už to bolo kráčanie uličkami držiac sa za ruky, pohľady počas spoločného obeda v jednej z benátskych reštaurácií alebo nežné dotyky, keď sa obaja partneri vybrali presunúť späť do hotela a využili pri tom vodný taxík.

Natty Tardivel, druhá manželka herca Jeana Paula Belmonda a jej dcéra Stella Belmondo Čítajte viac Je fakt nádherná! Belmondova dcéra oslávila 19, odkaz od mamy je plný nehy a nezabúda ani na slávneho otca

Doterajší súkromný život britskej herečky, ktorá sa posledné roky venovala aj množstvu charitatívnych aktivít, je pomerne pestrý. Po jej boku sa vystriedalo niekoľko mužov, no zdá sa, že ani jeden z nich nebol ten „pravý“. Špekulovalo sa, že by ním mohol byť práve posledný Watsonovej partner – tridsiatnik Leo Alexander Robinton, ktorý podniká a žije v New Yorku. Tak, ako v tichosti spolu začali randiť, sa však táto dvojica napokon aj v tichosti a bez pozornosti médií rozišla.

Brandon Green, ktorý je od Watsonovej mladší o tri roky, mal údajne doteraz najdlhší vzťah s mladučkou modelkou z Bieloruska, ktorá fotila bikiny, napísal ešte v septembri minulého roka Daily Mail.

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky, ktoré sa dali dokopy už na strednej?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Benátky #partner #Emma Watson #mall.tv #Brandon Green

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...