Stallone a Flavin sa rozvádzajú! Som smutná, netají modelka, ktorá so slávnym Rockym prežila 30 rokov

S manželstvom Sylvestra Stalloneho a Jennifer Flavinovej je koniec. Fámy sa potvrdili, slávny pár pritom v máji oslávil 25. výročie sobáša.

25.08.2022 08:44
fla2018 Foto:
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2018.
debata (1)

Niekdajšia modelka prehovorila o svojom manželstve s magazínom People. „Som smutná, lebo som po 25 rokoch manželstva požiadala o rozvod s mojím manželom Sylvesterom Stallonem,“ povedal Flavin a dodala: "Zrejme už nebudeme manželmi, ale vždy si budem vážiť 30-ročný vzťah, ktorý sme prežili. Dodala, že obaja sú oddaní svojim trom krásnym dcéram. Niekdajšia modelka ešte požiadala o rešpektovanie súkromia rodiny.

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin koncom...
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2010.
+8Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2018.

Americké médiá informovali, že Flavin požiadala o rozvod 19. augusta v Palm Beach County na Floride. Stallone prostredníctvom svojho zástupcu povedal: „Milujem svoju rodinu. Tieto osobné záležitosti riešime priateľsky a súkromne.“

zväčšiť Sylvester Stallone a Jennifer Flavin a ich tri... Foto: SHUTTERSTOCK
fla20102 Sylvester Stallone a Jennifer Flavin a ich tri dcéry v roku 2012.

Prvé správy o tom, že v rodine Stalloneovcov by mohlo niečo škrípať, sa objavili po tom, čo si 76-ročný herec nechal prekryť tetovanie svojej manželky Jennifer na pravom ramene. Podobizeň jeho vyvolenej nahradil obrázok jeho psa Butkusa – viac čítajte tu.

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa zosobášili v roku 1997. Majú spolu tri dcéry: Sophiu (25), Sistine (24) a Scarlet (20). V máji 2022 pár oslávil 25. výročie svadby láskyplnými príspevkami na Instagrame. Pre herca išlo o tretie manželstvo, v rokoch 1985–1987 bol ženatý s modelkou a herečkou Brigitte Nielsenovou, pred ňou stála po jeho boku Sasha Stallone (1974 – 1985).

Video

VIDEO: August 2021 – Stallone v zlej nálade s manželkou? Čo ho rozladilo?

Kariéru Stalloneho odštartovala boxerská dráma Rocky, ktorú napísal a zároveň v nej hral aj hlavnú úlohu. Neskôr lákal divákov do kín ako neohrozený bývalý vojak Rambo – viac o kariére herca si prečítajte tu.

Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer...
Sylvester Stallone v Cannes.
+2Sylvester Stallone v roku 1993.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #stallo

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...