Triumf u poslucháčov, ale kritici ju nešetrili! Banality, frázy, samochvála - to povedali o podcaste vojvodkyne Meghan

Kritici nešetrili výmenou negatív, ktoré sa vraj objavili v novom podcaste Meghan Markleovej. To však neznamená, že by neprilákala poslucháčov. Práve naopak, manželka princa Harryho triumfovala.

27.08.2022 00:00
meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan skúša kariéru moderátorky podcastov.
debata (1)

Ako píše americký portál JustJared.com, 41-ročná vojvodkyňa zo Sussexu so svojím podcastom Archetypes na platforme Spotify ovládla rebríčky počúvanosti. Prvá epizóda, v ktorej sa ako hosť objavila Markleovej kamarátka a známa športovkyňa Serena Williams, vyskočila na prvé miesto v Spojených štátoch amerických, Veľkej Británii, ale aj v Kanade a Austrálii.

Princ William s manželkou Kate, vojvodkyňou z Cambridge, deti Čítajte viac Pre deti to nebýva ľahké, vojvodkyňa Kate s princom Williamom však rozhodli: Toto čaká ich ratolesti!

Na čo poukazujú najmä americké médiá, je najmä fakt, že mame dvoch detí a odídenej členke britskej kráľovskej rodiny sa podarilo niečo, čo už dlho nikomu pred ňou. V počúvanosti podcastov totiž zhodila z prvého miesta Joea Rogana a jeho program The Joe Rogan Experience, ktorý vládne americkému rebríčku počúvanosti vlastne od mája 2020. Iba dvom iným podcastom sa za uplynulé dva roky podarilo Rogana na pár dní zosadiť, aby sa potom znovu na prvú priečku vrátil. Či to bude práve Meghan, ktorá by mohla kontroverznému moderátorovi konkurovať, však ukážu až ďalšie epizódy.

Princ Harry a Meghan Markle počas volejbalového...
Princ Harry a Meghan Markle pózujú s členmi...
+69. FAKT: Neverili, že nám to vydrží, uviedol...

Každopádne, triumf Meghan Markleovej v rámci počúvanosti nesprevádza zatiaľ nadšenie z jej moderátorských schopností. Prvé hodnotenia, ktoré sa objavili po premiére úvodnej epizódy so Serenou Williamsovou, zneli pomerne tvrdo. Ako napríklad napísala kritička Celia Walden z The Telegraph, išlo o „interview s inšpiratívnou športovkyňou len podľa názvu, pretože v skutočnosti Meghan robila rozhovor sama so sebou“.

Music Spotify Čítajte viac Dezinformácie, rasistické výrazy... Odpoveď nie je umlčať Rogana, odkázal šéf Spotify

Tieto slová potvrdil vo svojom hodnotení aj komentátor známy ako Steerpike webového portálu Spectator. „Je ťažko uveriteľné, že na vytvorenie epizódy bolo potrebných 28 ľudí vrátane ôsmich výkonných producentov – plus Meghan,“ zaznelo v jeho hodnotení, pričom tiež doplnil, že „tenisoví nadšenci, ktorí počúvajú podcast, aby počuli od Williamsovú, môžu byť trochu sklamaní, pretože je v skutočnosti všetko o Meghan“.

Azda úplne najtvrdší bol novinár James Marriott z The Times. Opísal prvý podcast ako „vkusne ozvučený sprievod banalít, absurdít a sebachváliacich kalifornských fráz“.

VIDEO: Meghan Markle – všetko, len nie tradičná žena panovníka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #víťazstvo #triumf #vojvodkyňa Meghan #podcast #počúvanosť #mall.tv

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...