Rozchod hviezdy Beverly Hills 90210 s nevernou manželkou bol plný škandálov! A teraz prekvapenie

Okolo rozchodu manželského páru Briana Austina Greena a Megan Foxovej bolo počas leta 2020 naozaj horúco.

18.10.2022 11:57
Beverly Hills 90210 Foto:
Americký tínedžerský seriál Beverly Hills 90210 sa dočkal v rokoch 1990 až 2000 desiatich sérií.
debata

Krásna čiernovláska dala otcovi jej troch detí, ktorého v minulosti preslávil seriál Beverly Hills 90210 zbohom a zahorela láskou k raperovi Machine Gun Kellymu. S ním sa, mimochodom, veľmi provokatívne ukazuje na červených kobercoch dodnes.

zväčšiť Herečka Megan Fox a jej manžel  Brian Austin... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Megan Fox Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green.

Ale ani Green nezostal sám a po pretriasaní ich rozchodu v médiách sa po pár mesiacoch žiaľom za nevernou manželkou prestal utápať. Po jeho boku je už dlhší čas profesionálna tanečnica, v USA známa zo šou Dancing With The Stars, krásna blondínka Sharna Burgess. Ako herec prezradil v roku 2021 pre "Access Daily“, dohromady ich dala jeho manažérka. "Áno, máme rovnakú obchodnú manažérku a ona mi jedného dňa povedala: ‚Hej, mám klientku, s ktorou by si sa mohol stretnúť‘. Súhlasil som, že sa s ňou stretnem,“ dodal herec.

2014: Premiéra filmu "Teenage Mutant Ninja Turtles" Čítajte viac Nie, nie, žiadna nevera! Naozaj? Megan Fox je ale riadna potvora

16. októbra zverejnil na svojom Instagrame sériu rodinných fotografií plných šťastia a pohody. Pózujú na nich všetky deti seriálovej hviezdy aj jeho partnerka Sharna Burgess, s ktorou sa už tešia zo spoločného potomka, syna Zana. Ten sa narodil v júni. Na záberoch nechýbajú ani tri hercove deti, ktorých mamou je Megan Fox: Journey (6), Bodhi (8) a Noah (10). (preklikať šipkou). Zdá sa, že všetky drámy niekdajších manželov sú preč a život v Hollywoode ide ďalej… Prekvapenie?

„Pred 2 rokmi bol 16. október deň ako každý iný a naplánoval som, že stretnem niekoho nového na káve,“ napísal. "Bože môj, som za to vďačný každý jeden deň. Si svetlom v mojom živote, životoch našich detí a najúžasnejší človek, akého som kedy stretol. Život, ktorý sme si vytvorili a naďalej tvoríme, je lepší ako čokoľvek, o čom som si kedy myslel, že je možné. Milujem ťa,“ znelo vyznanie slávneho Davida Silvera z Beverly Hills 902 10.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brian Austin Green

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...