Nádherná a šik, ale smútok v tvári Angeliny Jolieovej sa dá čítať tiež... Žeby preto, že večerala sama?

Slávna hollywoodska kráska sa v nedeľu večer stala magnetom pre objektívy paparazzov, ktorí si na ňu počkali pred vychytenou reštauráciou.

22.11.2022 00:00
Angelina Jolie Foto:
Herečka a režisérka Angelina Jolie odchádza z vegánskej reštaurácie Crossroads.
debata (4)

Držiteľka Oscara a mama šiestich detí sa vybrala do populárnej reštaurácie menom Crossroads (Križovatky), ktorá je momentálne centrom pre všetkých milovníkov zdravého jedálnička. Ide totiž o miesto s výlučne vegánskou kuchyňou a mnohé celebrity ho navštevujú práve preto, že odmietajú konzumovať mäso či živočíšne bielkoviny.

Margot Robbie Čítajte viac OBRAZOM: Ďalší hviezdny večer v gala: Úchvatná Chastain, víla Robbie aj bábika De Armas. Očarili aj známe 60-ničky

Jolie, ktorá rozhodne patrí do zoznamu hviezd s mimoriadne vyváženým a zdravým jedálničkom, odchádzala z obľúbeného podniku okolo desiatej hodiny večer. Objektívy ju zachytili v trendovom županovom kabáte a širokých nohaviciach. V tvári mala len minimum mejkapu, no vyzerala naozaj nádherne a celkový dojem ešte vylepšovala divoká hriva hustých zvlnených vlasov. Jediné, čo sa tiež nedalo prehliadnuť, je herečkin smutno-zasnený pohľad. Žiaden úsmev, ani jeho náznak – krásna režisérka a herečka pôsobila pomerne melancholicky.

Herečka Ana de Armas dorazila na slávnostný...
Herečka Michelle Monaghan a jej líčenie na...
+64Herečka Jessica Chastain vyzerala očarujúco....

Je len dohadom, či dôvodom nemôže byť aj fakt, že hollywoodska hviezda je od rozchodu so svojím bývalým manželom Bradom Pittom vlastne celý čas sama. Teda aspoň oficiálne. Aj na večeri v známej reštaurácii sa objavila bez spoločnosti – prekvapením čiastočne bolo, že ju nesprevádzalo ani jedno z jej detí, ktoré jej často robia spoločnosť.

zväčšiť Herečka Angelina Jolie odchádza z reštaurácie... Foto: Profimedia
Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie odchádza z reštaurácie Crossroads. Ochrankár jej otvára dvere na aute.

Štyridsaťsedemročná hviezda mala tentoraz podľa dostupných fotografií jediné garde – ochrankára a šoféra v jednom. Zdá sa, že herečka sa koncentruje na svoje deti a kariéru režisérky, herečky a tiež filantropky, ktorá podporuje rozličné projekty UNICEF.

Angelina Jolie Čítajte viac Brad Pitt ako násilník na mnohých titulkách! Jedno z detí mal udrieť päsťou do tváre, keď bránilo mamu

V súvislosti s jej kariérou sa však len nedávno objavila aj nová informácia, ktorá možno poteší fanúšikov jej herectva. Jolieovú vraj čaká rola v biografii o opernej dive Marii Callasovej. O réžiu by sa mal postarať Pablo Larrain, ktorý režíroval aj snímku Spencer o princeznej Diane. Tú stvárnila herečka Kristen Stewart a za svoj výkon získala aj nomináciu na Oscara.

VIDEO: Najslávnejšie hollywoodske páry: Brad a Jeniffer vs. Brad a Angelina

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #single #paparazzi #Sama #večera #Maria Callas

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...