Krásna Kate, šťastný William a rozkošné deti - kráľovská vianočná pohľadnica odhalená! Ale toto by ste sotva čakali

Tradíciu neporušili ani tento rok. Britský následník trónu, princ William s rodinou zverejnil podobu tohtoročnej vianočnej pohľadnice.

14.12.2022 06:49
debata (2)
zväčšiť Kensingtonský palác zverejnil podobu... Foto: SITA/AP, Matt Porteous
princ William, princezná Kate Kensingtonský palác zverejnil podobu tohtoročnej vianočnej pohľadnice princa Williama, jeho manželky princeznej Kate a ich troch detí - princa Georga, princa Louisa a princeznej Charlotte.

Hoci pod vianočnou atmosférou si zvyčajne človek predstaví rozsvietený vianočný stromček alebo zasneženú malebnú krajinku, pohľadnica rodiny princa a princeznej z Walesu má celkom inú atmosféru. Manželskú dvojicu spoločne s ich troma deťmi zachytáva objektív v Norfolku, na pozemku ich nového sídla, kam sa v lete presťahovali.

Princ Albert,  princezná Charlene, princ Jacques a princezná Gabriella Čítajte viac Nežné zábery materinskej lásky z Monaka! Princezná Charlene vystrojila deťom parádnu oslavu, pridala aj špeciálne video

Fotografia, ktorej autorom je Matt Porteous, očividne tiež vznikla práve v lete a má veľmi letnú (akoby ešte horúcu) atmosféru britských prázdnin. Rodina je na nej zachytená vo veľmi ležérnej podobe. Obaja rodičia, aj princ William aj princezná Kate majú obuté tenisky, ich deti, ktoré kráčajú medzi nimi v strede, sú v krátkych šortkách. Celá rodina sa drží za ruky a s úsmevom kráča v ústrety objektívu.

Princ William a princezná Kate odchádzajú z...
Princ William a princezná Kate odchádzajú z...
+19Princ William a princezná Kate prechádzajú...

Princ William, jeho manželka princezná Kate z Walesu a ich tri ratolesti – princ George, princezná Charlotte a princ Louis – budú týmto záberom zdraviť svojich najbližších, ale tiež rozličné charitatívne organizácie či oficiálne inštitúcie v rámci vianočnej komunikácie.

Princezná z Walesu Kate sa takto objavila na... Foto: Prince and Princess of Wales Office
Princezná z Walesu Kate Princezná z Walesu Kate sa takto objavila na zábere na svojom oficiálnom Instagrame. Pozvala Britov ku sledovaniu Royal Carols: Together at Christmas.

Nie je to však prvýkrát, čo sa členovia kráľovskej rodiny, vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge prihlásili v predvianočnom čase pohľadnicou, ktorá evokuje skôr horúce počasie a idylku leta či dovoleniek. V minulosti tak urobila napríklad zábermi z návštevy Jordánska či ďalšími momentkami.

Britain US Royals Čítajte viac Princezná Kate je dokonalá aj vo vianočnom šate: Červené šaty zrecyklovala, výsledok je ukážkový!

Len nedávno sa však princezná Kate prihovorila verejnosti aj v patrične „vianočnom výstroji“. Spoločenské koktejlové šaty v červenej farbe a atmosféra Vianoc s ozdobeným stromčekom a balíkmi darčekov boli súčasťou jej osobnej pozvánky zverejnenej na Instagrame, ktorou pozvala svojich sledovateľov pozerať záznam z vianočného koncertu vo Westministerskom opátstve.

Video

VIDEO: Jaro Bekr a Monika Hilmerová navštívili redakciu Pravdy a hovorili o veľmi osobných veciach, v ktorých sa však nájde mnoho z nás. O rodine, výchove, o láske, radosti aj strachu, ale aj o Vianociach, Bekrovej prvej knihe či spomínaní na výnimočné momenty z ich života je rozhovor v relácii Ide o nás.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #rodina #Vianoce #pohľadnica #princezná Kate

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...