Harry prekvapil: Chcel by som späť svojho otca, aj brata... Kde je teda háčik?

Vojvoda zo Sussexu v novom rozhovore prezradil, že by rád získal svojho otca späť.

04.01.2023 00:00
princ Harry Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na udeľovaní cien "Ripple of Hope" v New Yorku.
debata

Princ Harry (38) povedal, že britská kráľovská rodina „neprejavila absolútne žiadnu ochotu zmieriť sa s ním“, odkedy sa presťahoval z Británie do Ameriky a to ani napriek správam, že kráľ Karol III. pozval jeho aj Meghan, vojvodkyňu zo Sussexu, na korunováciu, ktorá sa uskutoční 6. mája.

1. FAKT: Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa...
2. FAKT: Princ Harry sa označil za "syna mojej...
+93. FAKT: Princ Harry mal údajne zoznam o tom,...

Princ aj v nových rozhovoroch opäť obvinil kráľovskú rodinu z toho, že o ňom médiám „podstrčila“ vymyslené príbehy a zverejnila ich v tlači. Tvrdí tiež, že členovia kráľovskej rodiny tajne porušili svoju vlastnú zásadu „nikdy sa nesťažuj, nikdy nevysvetľuj“, ktorou sa preslávila zosnulá kráľovná Alžbeta II.

Jeremy Clarkson Čítajte viac Toľko hnusu a zloby voči Meghan tu ešte hádam nebolo! Komentár Jeremyho Clarksona pobúril tisíce ľudí, aj jeho...

Harry tieto slová vyslovil v dvoch samostatných rozhovoroch so sieťami ITV a CBS, ktoré budú odvysielané v nedeľu 8. decembra pred vydaním princových memoárov s názvom ‚Spare‘ 10. januára.

Upútavky na jeho rozhovory boli zverejnené na sociálnych sieťach. V časti svojho 90-minútového rozhovoru pre ITV natočeného v Kalifornii Harry prezradil moderátorovi Tomovi Bradbymu: „Nikdy to nemalo zájsť tak ďaleko. Šírenie neprávd, vymýšľanie príbehov… Chcem rodinu – nie inštitúciu. Nepreukázali absolútne žiadnu ochotu k zmiereniu. Chcel by som mať späť svojho otca. Chcel by som späť svojho brata.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...