Ten je z nej fakt namäkko! Kapitán Amerika zverejnil zábery s krásnou priateľkou, fanúšikovia sú dojatí

Súkromie si zvyčajne veľmi prísne stráži a aj preto prekvapilo, k akému kroku sa americký herec Chris Evans odhodlal.

17.02.2023 00:30
Chris Evans Foto:
Chris Evans v roku 2022.
debata

Americký herec, ktorý je svetu najznámejší vďaka stvárneniu komiksového hrdinu Kapitána Ameriku, sa na oslavy sviatku zamilovaných „prihovoril“ svojim fanúšikom na sieti Instagram. Urobil tak prostredníctvom tzv. story, teda odkazu, ktorý zostáva na sieti len 24 hodín. Práve tu však zverejnil krátke video so sériou spoločných záberov s herečkou Albou Baptistou, jeho aktuálnou partnerkou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@chrisevansians)

Dvojica je zachytená na viacerých romantických fotografiách, aké by ste našli v telefóne nejedného zaľúbeného párika. Štyridsaťjeden­ročného Evansa a o šestnásť rokov mladšiu herečku so španielskymi koreňmi začali médiá spájať už pred bezmála rokom. Dvojica sa však dlhý čas absolútne nevyjadrovala k faktu, že by mohli byť spolu. Najprv to potvrdili ich známi a neskôr aj samotný Evans.

shutterstock 591779000 Čítajte viac Zamilované Vianoce boli aj u herca Evansa! Urobil prekvapivý krok, ukázal svetu svojho priateľa

Nové „valentínske“ fotografie sú podľa viacerých dôkazom toho, ako veľmi zamilovaný je americký herec do svojej kolegyne, ktorá sa objavila napríklad vo filme Pani Harrisová ide do Paríža či seriáli Warrior Nun.

„Myslí to s ňou veľmi vážne. Je to veľká láska a Chris je v spoločnosti Alby ako zamilovaný tínedžer,“ citovali americké médiá zdroj z hercovho okolia.

Jana Kramer Čítajte viac Šiel na vécko hneď po mne a... už sa nikdy neozval, prezradila o randení s Chrisom Evansom speváčka

Chris Evans, v roku 2022 vyhlásený za najsexi muž planéty, má celkom slušný zoznam slávnych expartneriek. Randil napríklad s herečkou Jenny Slateovou, spájali ho s Lily Jamesovou, ale jeho partnerkou bola napríklad aj Jessica Biel, Emmy Rossum či Dianna Agron a Minka Kelly.

Chris Evans  v roku 2022.
Chris Evans v roku 2015.
+7Americký herec Chris Evans pózuje fotografom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Chris Evans #Instagram #Valentín #Alba Baptista

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...