Zaľúbená Zábranská vzala Dvořáka na tanečný večer! Lásku posvätili aj červenou farbou

Hoci obaja majú pomerne nabité pracovné kalendáre, na nedeľňajší večer v znamení tanca si čas našli. Bývalá moderátorka prenosov Let's Dance Martina Zábranská sa objavila na akcii s partnerom - hercom Jiřím Dvořákom.

07.03.2023 00:00
Martina Zábranská a jej partner Jiří Dvořák Foto:
Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej partner Jiří Dvořák.
debata

Dvojica, ktorá je spolu už od minulého roka, vyrazila spoločne na premiérový večer ôsmej série Let's Dance. Išlo pravdepodobne o prvý takýto „spoločenský“ a oficiálny debut pred svetlami reflektorov a novinármi. Obaja vyzerali byť v dobrej nálade a spoločný večer si užívali – aby nik nezostal na pochybách, že patria k sebe, trochu starosvetsky sa aj zladili. Český herec Dvořák si vzal červenú viazanku, ktorá ladila s partnerkiným nohavicovým kostýmom.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková v šatách od...
Producent a hudobník Yaksha s partnerkou.
+12Influncerka Miroslava Dobiš Michalková s manželom.

Zábranská si tentoraz tanečný večer mohla vychutnať z inej perspektívy než to bolo minulý rok, keď sa každú nedeľu večer postavila po boku Viktora Vinczeho a spoločne moderovali zábavný program. Svojej nástupkyni, moderátorke Lucii Hlaváčkovej, však nepochybne držala palce.

ZAK  Lucia Hlaváčková Čítajte viac Tehotná Cibulková, Fašiangova láska v ilúzii nahých šiat či trblietavá Dara. Ale kráľovnou je diva v červenom Hlaváčková!

Pôvabná Martina tiež nemá núdzu o pracovné príležitosti – momentálne je totiž hviezdou seriálu Mama na prenájom, kde sa stretla s inou tvárou minuloročnej série Let's Dance – modelom a hercom Adamom Bardym. Ako pred časom povedala v relácii Reflex, nad budúcnosťou v rámci súkromia zatiaľ až tak nepremýšľa a užíva si prítomné chvíle so svojím partnerom, ktorý je od nej o bezmála tridsať rokov starší.

zväčšiť Martina Zábranská si v roku 2022 užívala prácu... Foto: TV Markíza
ZAK Martina Zábranská Martina Zábranská si v roku 2022 užívala prácu moderátorky na Let's Dance.

"Snažím sa žiť akoby prítomným okamihom a užívať si tú chvíľu teraz. Budem robiť všetko preto, aby som bola šťastná – lebo keď som šťastná ja, som schopná robiť šťastnými aj ostatných okolo,“ vysvetlila vtedy.

gáborík koláž Čítajte viac Gáborík kontra Valábik v prvom súboji Let's Dance - 1:0! Koleníkove lesklé oči od dojatia vďaka skvelej...

Na nedeľňajšom prenose Let's Dance sa objavili aj ďalšie známe páry. Prišli manželia Dominika Cibulková a Michal Navara, Ivana Regešová so svojím partnerom Tomášom Zubákom či Marek Fašiang s pôvabnou Teréziou. Viac si už pozrite v galérii a nezabudnite si tiež pozrieť módu zo slávnostného večera.

Jeden z párov, moderátorka Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze, budú tráviť na Let's Dance každú nedeľu. Ako to bude vyzerať u nich doma, prezradila Adela v rozhovore pre TV Pravda.

Video

VIDEO: Rozhovor s Adelou Vinczeovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #páry #Let´s Dance #Jiří Dvořák #Martina Zábranská

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...