Po trápnom rozhovore s Grantom na Oscaroch... Ashley Graham šla donaha a toto odkázala svetu

Jedným z menej vydarených momentov tohtoročného oscarového ceremoniálu bol aj rozhovor herca Hugha Granta so známou americkou modelkou Ashley Grahamovou.

16.03.2023 00:00
Ashley Graham Foto: ,
Modelka Ashley Graham pózuje fotografom na párty magazínu Vanity Fair.
debata (8)

Plnoštíhlu hviezdu magazínov a mól na tento večer obsadili do funkcie lifestylovej reportérky pre jednu z amerických šoubiznisových televízií a Graham mala na starosti krátke spovedanie hviezd na červenom koberci. Jedným z hostí, ktorý sa pri nej pristavil, bol aj britský herec Hugh Grant.

95th Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Najhoršie oscarové interview? Bavil si sa? Takmer... odvetil Hugh Grant slávnej kráske, prevrátil očami a zmizol

Výsledok ich rozhovoru sa však stal virálnym momentom a mnoho internetových užívateľov skritizovalo niekdajšiu hviezdu filmu Štyri svadby a jeden pohreb, ako sa správala a ako odpovedala začínajúcej moderátorke.

„Môj oblek,“ odvetil napríklad Grant na Grahamovej otázku, čo má na sebe oblečené, pričom bolo zjavné, že sa ho kráska pýta na módnu značku (čo je v rozhovoroch tohto typu pomerne bežné). Pri otázke na to, či si užíval nakrúcanie filmu Na nože: Glass Onion, jej zase stroho odvetil: „Takmer.“ Britský herec tiež nevedel reagovať na to, čo má najradšej na oscarových večeroch a celkovo sa zdalo, akoby bol na podujatí za trest.

To konštatovali aj užívatelia sociálnych sietí, ktorí video zdieľali. Samotná modelka po oscarovom ceremoniáli nereagovala, no keď o pár dní neskôr odlietala z Los Angeles a na letisku ju zastihli reportéri portálu TMZ.com, odpoveď prišla.

„Viete čo, moja mama mi vždy hovorievala, zabi ľudí svojou láskavosťou, takže toľko,“ vyhlásila s úsmevom Graham a narážala na to, že bizarný rozhovor zvládla s úsmevom a príjemným vystupovaním. Treba však tiež dodať, že Graham už v minulosti spovedala hviezdy na oscarovom ceremoniáli a niektoré jej interview mali od hviezd podobne rezervovanú reakciu.

zväčšiť Topmodelka Ashley Graham a jej manžel Justin... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Ashley Graham a jej manžel Justin Erwin Topmodelka Ashley Graham a jej manžel Justin Erwin na prehliadke Isabel Marant Jeseň/Zima 2023-24.

Napríklad, keď pred pár rokmi spovedala herca Jasona Momou a jeho vtedy ešte manželku Lisu Bonetovú, chcela, aby jej rodák z Havaja napodobnil tradičný folklórny tanec havajských bojovníkov. Kým Momoa sa smial, jeho partnerka Grahamovú zmrazila pohľadom a povedala jej: „Ale no tak…“

Ashley Graham Čítajte viac Najsexi modelka s krivkami je už roky šťastne vydatá: Spala som s polovicou mesta, s ním som čakala do svadby

Pár hodín po nedeľňajšom rozhovore sa Ashley – hviezda z nedávnej prehliadky Dolce & Gabbana objavila aj na párty Vanity Fair. Mimochodom, tiež v kreácii Dolce & Gabbana. Priehľadných županových šatách v červenej farbe, pod ktorými mala čiernu spodnú bielizeň.

O pár hodín neskôr svojim fanúšikom na sociálnej sieti pripravila ešte jedno prekvapenie – zapózovala si celkom nahá, len s kabelkou v ruke.

Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...
Herečka Michelle Williams (v kreácii Chanel...
Herečka Michelle Yeoh prišla v kreácii...
Herečka Kate Hudson a jej úprava na vyhlásení...
Speváčka Lady Gaga a jej úprava na vyhlásení...
+13Herečka Zoe Saldana a jej úprava na cenách...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Instagram #Hugh Grant #Oscar #Ashley Graham

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...