Shakira dala zbohom Barcelone, bez narážky na neverníka Piquého sa to nezaobišlo

Speváčka Shakira (46) sa rozlúčila so španielskou Barcelonou, ktorá sa na dlhé roky stala jej domovom.

04.04.2023 00:00
shakira Foto:
Shakira na archívnej snímke.
debata

Pod fotografiu španielskej metropoly na Instagrame najskôr napísala, prečo sa do nej presťahovala: „Usadila som sa v Barcelone, aby som dala svojim deťom stabilitu,“ píše 46-ročná hviezda. Spomínanú stabilitu teraz plánuje ponúknuť deťom „v inom kúte sveta“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Odchod treba chápať ako „novú kapitolu v hľadaní šťastia,“ dodala rodáčka z Kolumbie. V príspevku narážala aj na rozpad vzťahu s futbalistom Gerardom Piquém (36), ktorého nespomína menom. Jej vďaka patrí mestu Barcelona, v ktorom, ako píše: „Som sa naučila, že priateľstvo nepochybne trvá dlhšie ako láska. Ďakujem všetkým, ktorí ma povzbudzovali, osušili mi slzy, inšpirovali ma a nechali ma rásť.“

Kam presne sa Shakira a dve deti, ktorých otcom je Gerard Piqué – Milan (10) a Sasha (8) sťahujú, nie je známe. Podľa dostupných informácií to zrejme bude Miami v štáte Florida. Žije tam aj speváčkina rodina, po rozchode s futbalistom tam na istý čas zamierila aj ona.

Partneri Gerard Pique a Shakira.
Gerard Pique a Shakira v roku 2019.
+4Gerard Pique a Shakira v roku 2019.

Shakira sa s Gerardom Piquém spoznala vďaka MS vo futbale v roku 2010, ktoré sa konali v Juhoafrickej republike. K šampionátu Shakira naspievala pieseň Waka Waka (This Time for Africa). Pár sa prvý raz stretol počas nakrúcania klipu k spomínanej skladbe na jar 2010.

484609769 Čítajte viac Shakira prelomila mlčanie o Piquém: Mám pocit, že všetko je len zlý sen, z ktorého sa prebudím

V januári 2013 sa páru narodil syn Milan, druhý syn Sasha sa narodil o dva roky neskôr. Zaujímavosťou je, že Gerard Pique je narodený v rovnaký deň ako ona, len o 10 rokov neskôr – 2. februára. Rodina žila dlhé roky v Barcelone, dvojica sa nikdy nepostavila pred oltár. Špekulácie o rozchode potvrdili v júni 2022.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...