Bruško už neskryje, spokojnosť nemusí. Tehotná Eugenie má dôvodov na radosť niekoľko, jeden súvisí aj s otcom

Hoci najväčšiu pozornosť získala už tradične manželka jej bratranca, ani princezná Eugenie sa počas tradičnej veľkonočnej bohoslužby neobišla bez pozornosti médií.

11.04.2023 00:00
Princezná Eugenie a jej manžel Jack Brooksbank Foto: ,
Princezná Eugenie a jej manžel Jack Brooksbank sa tiež zúčastnili na veľkonočnej bohoslužbe.
debata

Tridsaťdvaročná dcéra princa Andrewa sa objavila v sprievode členov kráľovskej rodiny, ktorí v nedeľu predpoludním mierili do kaplnky svätého Juraja na hrade Windsor. Sprevádzal ju, samozrejme, jej manžel – finančník Jack Brooksbank, s ktorým majú už syna Augusta.

Britský kráľ Karol III. a jeho manželka, Camilla, kráľovná manželka Čítajte viac 4000 kíl pozlátenej krásy, k tomu 8 koní, Karol III. sa však (asi) bude cítiť ako... v práčke

Pozornosť patrila sympatickej princeznej však aj preto, lebo už celkom jasne vidieť, že do rodiny (a tým pádom aj do britskej kráľovskej dynastie) už o pár mesiacov pribudne ďalší člen. Eugenie je tehotná s druhým dieťaťom a vo vzorovaných šatách, ktoré predviedla pod rozopnutým kabátom sa už tehotenské obliny nedali utajiť.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Britský kráľ Karol III. a jeho manželka,...
+12Princ Edward a jeho manželka Sophie, vojvodkyňa...

Teda, niežeby sa o to Eugenie vôbec snažila. O svojom tehotenstve informovala členka britskej kráľovskej rodiny už koncom januára. „Tešíme sa, že sa môžeme podeliť o správu, že toto leto pribudne do našej rodiny nový prírastok," uviedla vtedy na svojom konte na Instagrame. Ďalší potomok, ktorého pohlavie zatiaľ rodičia neodtajnili, sa stane v poradí trinástym „čakateľom“ na kráľovský trón.

Britain Royals Čítajte viac Jedna z najťažších vecí, aké musela pre kráľovstvo urobiť? Princezná Kate vraj vo vnútri bojovala, potom zatla zuby a...

Mladšia dcéra princa Andrewa a Sarah Fergusonovej sa vraj už veľmi teší na rozšírenie svojej rodiny a nevie sa dočkať, keď dieťatko príde na svet. Určite sa tak však nestane pred blížiacou sa korunováciou kráľa Karola III., ktorá je naplánovaná na 6. mája. Termín pôrodu je odhadovaný na prelom júna a júla.

zväčšiť Princezná Eugenie s úsmevom odchádza z... Foto: Profimedia
Princezná Eugenie Princezná Eugenie s úsmevom odchádza z veľkonočnej bohoslužby na hrade Windsor.

Počas veľkonočnej omše sa tento rok udiala aj zaujímavá situácia – teda zaujímavá aspoň z mediálneho hľadiska. Kráľ Karol III. totiž kráčal na bohoslužbu sprevádzaný svojimi súrodencami, v tesnom závese za ním kráčala princezná Anne a princ Andrew.

zväčšiť Britský kráľ Karol III. a jeho manželka,... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Britský kráľ Karol III. a jeho manželka, Camilla, kráľovná manželka Britský kráľ Karol III. a jeho manželka, Camilla, kráľovná manželka kráčajú spoločne s princeznou Annou a princom Andrewom v pozadí na veľkonočnú bohoslužbu do kaplnky svätého Juraja.

Práve Andrew, otec princeznej Eugenie, sa v poslednom období musel držať viac v ústraní pre škandály, ktoré sú s ním spojené a dokonca bol zbavený niekoľkých výkonných právomocí, ktoré mu vyplývali z jeho titulov. Zdá sa však, že jeho starší brat mu dáva šancu na „rehabilitáciu“ v očiach verejnosti. Aj to je možno dôvod na radosť pre obe jeho dcéry, mladšiu tehotnú Eugenie a staršiu Beatrice.

Knieža Albert II. sa opäť spoľahol na garde...
Princezná Caroline z Monaka na akcii Longines...
+9Zľava: Dizajnér obuvi Christian Louboutin,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #kráľ #princezná Eugenie #bohoslužba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...