Mám úžasnú ženu, vyhlásil manžel krásky z monackého kniežatstva. Spolu ich však nevideli už mesiace

Keď sa nedávno neobjavil po boku známej manželky na monackom Bále ruží, vyvolalo to (celkom pochopiteľne) špekulácie. Zdá sa však, že filmový producent Dmitri Rassam a jeho polovička Charlote Casiraghi, dcéra princeznej Caroline, rozchod zatiaľ neplánujú.

13.04.2023 10:00
Charlotte Casiraghi a jej manžel - filmový... Foto: ,
Charlotte Casiraghi a jej manžel - filmový producent Dimitri Rassam na zábere z júla 2022.
debata

Iba pred pár dňami sa Rassam rozhovoril o svojej manželke v televíznom interview vo francúzskej televízii. Štyridsaťjedenročný filmový producent prišiel síce hovoriť o svojom novom projekte, filme Traja mušketieri (mal premiéru už aj v Bratislave), nevyhol sa však ani otázkam na súkromie.

Knieža Albert II. Čítajte viac Monako, máme problém! Po Charlene nebolo na Bále ruží ani stopy. Albert však nie je jediný, kto má vraj manželské starosti

„Podporuje ma a to je veľmi dôležité. Som veľmi šťastný, že mám úžasnú manželku a rovnako úžasné deti,“ vyhlásil stručne, no o to adresnejšie Rassam. S členkou monackej kniežacej rodiny má štvorročného syna Balthazara, no filmový producent je už otcom dcéry Darie, ktorej mamou je jeho expartnerka – modelka Masha Novoselova. Charlotte Casiraghi si zase do manželstva s Rassamom (druhého) priniesla syna Raphaela, ktorého mala vo vzťahu s komikom Gadom Elmalehom.

zväčšiť Charlotte Casiraghi a Dimitri Rassam s... Foto: SITA/AP, Eric Gaillard
Charlotte Casiraghi a Dimitri Rassam Charlotte Casiraghi a Dimitri Rassam s Casiraghiovej synom Raphaelom Elmalehom a jej synovcom Alexandrom Casiraghim na zábere z novembra 2022.

Rassam uviedol v televíznom rozhovore tiež, že rozumie záujmu verejnosti a médií o ich vzťah s krásnou Charlotte, múzou módneho domu Chanel. „Nie je to každodenný príbeh, takže chápem, že to je pre ľudí zaujímavé. Ale zároveň si rád vymedzujem hranice medzi mojím súkromným a pracovným životom,“ komentoval filmový producent, ktorý má okrem Troch mušketierov na konte aj ďalšie úspešné francúzske snímky.

Beatrice Borromeo Čítajte viac Medzi monackú šľachtu ju dostala svadba, ale druhé husle nehrá. Táto kráska má v žilách modrú krv a triumfuje aj intelektom

Jeho práca si však vyžaduje veľa investovaného času a neustálu pohotovosť, ak sa nakrúca nejaký projekt. To by mohol byť aj dôvod, prečo ho po boku manželky Charlotte nevídať tak často, ako to je zvykom napríklad v iných manželstvách.

Napriek tomu však pozornosť budí fakt, že posledné oficiálne zábery s manželkou pochádzajú z októbra minulého roka, keď sa v Monaku slávil Národný deň Monaka. Začiatkom mesiaca zachytili Rassama objektívy pri premietaní filmu Traja mušketieri v Paríži. Ani na tomto dôležitom podujatí však Charlotte Casirghi nebola prítomná.

Zľava: Dizajnér obuvi Christian Louboutin,...
Na Bále ruží nechýbali všetci potomkovia...
+6Zľava: Stephane Bern, Zouleika Penniman,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Charlotte Casiraghi #Traja mušketieri #Dmitri Rassam

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...