V rodine Bon Joviho sa schyľuje k svadbe. Slávny spevák má však za sebou ako otec aj veľmi temné obdobie

Pred pár dňami sa syn slávneho speváka, Jake Bongiovi, zasnúbil s herečkou Millie Bobby Brownovou.

17.04.2023 00:00
Jon Bon Jovi Foto:
Jon Bon Jovi , jeho manželka Dorothea a ich štyri deti v roku 2011.
debata (1)

V rodine speváka a skladateľa Jon Bon Joviho (61) sa schyľuje k svadbe. Pred pár dňami sa jeho syn Jake Bongiovi zasnúbil s herečkou Millie Bobby Brownovou, hviezdou seriálu Stranger Things. Celá rodina tak prežíva spokojné obdobie plné očakávania. A hoci vzťah slávneho speváka a jeho manželky Dorothey trvá 40 rokov, ako rodičia majú za sebou aj temnejšie obdobie.

Millie Bobby Brown Čítajte viac Zásnuby v 19-tich? Hviezda Stranger Things neváhala, kývla na žiadosť syna Bon Joviho

Ako píše „Daily Mail“, bol to najmä rok 2012, ktorý otriasol rodinou od základov. Ich najstaršia dcéra Stephanie sa v roku 2012 predávkovala a musela sa liečiť zo závislosti. Vtedy 19-ročná dievčina užívala opioidy. „Bol to hrozný, hrozný moment. To bol môj najhorší moment ako otca,“ spomínal Jon Bon Jovi v roku 2013 v rozhovore pre „Mirror“. „Nepichala si do rúk ihly, ale na svete je veľa syntetických vecí a veľa pokušení a ciest o ktorých sme my, ktorí sme z inej generácie, doteraz nevedeli,“ opísal a pokračoval: „Bola to hrozná tragická životná lekcia, ale ďakujem Bohu každý deň, pretože žije. Osobne poznám ľudí, ktorých synovia a dcéry to majú oveľa, oveľa horšie. Mohla to byť Stephanie.“

Spevák Jon Bon Jovi na archívnom zábere z februára 2020. Čítajte viac Takmer 40 rokov spolu! Bon Jovi s manželkou prezradili tajomstvo ich lásky

Jon Bon Jovi a jeho Dotothea sa poznala už dávno predtým, ako si povedali spoločné áno pred oltárom v roku 1989. Bon Jovi spoznal svoju partnerku už na strednej škole, ich vzťah má tak dnes už štyridsaťročnú spoločnú históriu. Na to, aby dokázali vo svete šoubiznisu zostať tak dlho spolu, sa však museli naučiť jednej veci.

„Vzájomný rešpekt,“ vyhlásil v minulosti pre People spevák a skladateľ. "Vyrásť spolu a rásť spolu ďalej. A tiež je za tým asi to, že sa máme fakt radi. Chceme spolu tráviť čas,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jon Bon Jovi

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...