Smutné správy Brendy z Beverly Hills 90210: Stalo sa to posledné, čo by chcela

Herečka Shannen Doherty (52) prežíva v súkromí náročné obdobie.

22.04.2023 15:49
Shannen Doherty Foto:
Shannen Doherty na archívnej snímke.
debata

Herečka Shannen Doherty, slávna Brenda Walsh zo seriálu Beverly Hills 90210, požiadala po 11 rokoch manželstva o rozvod s manželom, fotografom Kurtom Iswarienkom (48).

zväčšiť Herečka Shannen Doherty a jej manžel Kurt... Foto: SHUTTERSTOCK
Shannen Doherty Herečka Shannen Doherty a jej manžel Kurt Iswarienko na zábere z roku 2011.

Vo vyhlásení jej tlačoveh hovorkyne Leslie Sloanovej, ktoré má k dispozícii stránka TMZ sa uvádza: „Rozvod bola tá posledná vec, čo Shannen chcela. Žiaľ, cítila, že nemá inú možnosť.“ Pár, ktorý je bezdetný, sa podľa portálu rozišiel v januári. Priatelia herečky portálu prezradili, že stav Shannen Dohertyovej „nie je dobrý“ a rozvod má pre ňu veľmi trpkú príchuť.

V nadväznosti na správy o rozchode Doherty na svojom Instagrame zdieľala citát: „Jediní ľudia, ktorí si zaslúžia byť vo vašom živote, sú tí, ktorí sa k vám pristupujú s láskou, láskavosťou a úplným rešpektom.“

Shannen Doherty Čítajte viac Láska Brendy a Dylana bola búrlivá! Rovnako, ako život oslávenkyne Shannen Dohertyovej! Má 50

V roku 2015 herečka priznala vážnu diagnózu – rakovinu prsníka, kvôli chorobe podstúpila chemoterapiu aj mastektómiu. V roku 2020 herečka oznámila, že rakovina sa vrátila, nešpecifikovala, o aký typ ide.

Shannen Doherty Čítajte viac Smutné priznanie Shannen Doherty: Rakovina je späť, som vo štvrtom štádiu

V roku 2011 sa pekná čiernovláska po tretí raz vydala, za manžela si zobrala spomínaného fotografa celebrít, Kurta Iswarienka. Svadba sa konala na v kalifornskom Malibu. Od septembra 1993 do apríla 1994 bola vydatá za Ashleyho Hamiltona, syna herca Georgea Hamiltona. Neskôr bola sedem mesiacov manželkou profesionálneho hráča pokru Ricka Solomona, ich manželstvo anulovali v roku 2003. Randila napríklad s hereckým kolegom zo seriálu Čarodejnice, Julianom McMahonom, v deväťdesiatych rokoch sa zasnúbila s hercom a producentom Robom Weissom. Médiá jej pripisovali aj krátky románik s hercom Markom Wahlbergom v roku 1992.

zväčšiť Shannen Doherty ako  Brenda a  Jennie Garth ako... Foto: Profimedia
Shannen Doherty Shannen Doherty ako Brenda a Jennie Garth ako Kelly.

Doherty bola po seriáli Beverly Hills 90210 ( (1990 – 2000) súčasťou ďalšieho úspešného projektu – Čarodejnice (1998 – 2006). V ňom vystupovala ako Prue Halliwell, ale pre problémy s disciplínou aj s kolegyňami, najmä s herečkou Alyssou Milano, ju tvorcovia zo seriálu po troch rokoch „vyčiarkli“. Následne sa objavovala v televíznych filmoch, na slávu, ktorú jej vyniesli jej seriálové roly, sa však už nikdy „nedotiahla“.

Shannen Doherty a Luke Perry ako Brenda a Dylan...
Herečka Shannen Doherty a herečka  Holly Marie...
+6Herečka Shannen Doherty na zábere z roku 2009.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shannen Doherty

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...