Mohla to povedať jasnejšie? Za Shakirou sa obzrel v Paríži každý, toto je jasný odkaz pre bývalého Piquého

Nie je to tak dávno, čo sa kolumbijská speváčka Shakira ocitla v centre pozornosti bulvárnych médií aj verejnosti. Dôvodom sa stal rozchod s partnerom - futbalistom Gerardom Piquém, s ktorým má dvoch synov.

07.07.2023 00:00
debata (3)
Speváčka Shakira na prehliadke Viktor &... Foto: Profimedia
Shakira Speváčka Shakira na prehliadke Viktor & Rolf Haute Couture Jeseň/Zima 2023.

Futbalový profesionál vymenil slávnu speváčku za pôvabnú modelku a domnienky o jeho nevere najprv rozoberalo blízke okolie, aby sa následne objavili v médiách. Kolumbijčanka dlhý čas mlčala a situáciu takmer verejne nerozoberala. Potom však urobila presný opak – napísala skladbu, ktorá bola jasným (a nie práve prívetivým) odkazom bývalému.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Ďalší 'koniec' pre Sklenaříkovú, ona pre objektívy strúha úsmevy. A nielen to... aha, obliekla si fakt odvážny model

Podľa viacerých v tom stále pokračuje. Aspoň tak si niektorí ľudia vysvetľujú jej podobu z parížskej prehliadky dizajnérskeho dua Viktor & Rolf, na ktorú dorazila v jednom zo starších modelov haute couture. Reč je o bielom kabáte s výrazným 3D efektom na hrudi – nápisom dvoch veľkých písmen NO (teda Nie!)

Speváčky Camila Cabello (vľavo) a Shakira...
Zľava: Herečky Naomi Watts, Eiza Gonzalez a Zoe...
+22Zľava: Haruna Kawaguchi, Lily James, Zita...

Mnohí komentujúci, ale aj médiá sa domnievajú, že to bol jasný odkaz pre Piquého, ale aj pre médiá samotné. Shakira sa vraj už neplánuje venovať minulosti a je definitívne rozhodnutá pozerať sa smerom dopredu. Tomu by mohli zodpovedať aj ďalšie klebety, ktoré sa objavili v periodikách. Hovoria o potenciálnom novom partnerovi.

shakira Čítajte viac Shakira dala zbohom Barcelone, bez narážky na neverníka Piquého sa to nezaobišlo

Tým by vraj nemal byť nik iný ako pretekár F1 Lewis Hamilton, dvojicu už pristihli v pomerne intímnom objatí po Veľkej cene Španielska. Ako však tvrdia zdroje z okolia, dvojica sa zatiaľ stretáva veľmi nezáväzne. „Užívajú si zábavu a flirt, je to ešte v počiatkoch,“ komentoval zdroj.

Speváčka Shakira na prehliadke Fendi Couture... Foto: Jacopo M. Raule/Getty Images for Fendi
Shakira Speváčka Shakira na prehliadke Fendi Couture Jeseň/Zima 2023/2024 v Paríži.

Okrem prehliadky Viktor & Rolf sa Shakira objavila aj na prezentácii Fendi Haute Couture, kde okrem nej nechýbali mnohé ďalšie celebrity, viac z nich si pozrite v našej galérii z parížskej prehliadky.

zväčšiť Speváčky Camila Cabello (vľavo) a Shakira... Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images for Fendi
Camila Cabello Shakira Speváčky Camila Cabello (vľavo) a Shakira usadené v prvom rade na prehliadke Fendi Couture Jeseň/Zima 2023/2024.

Týždeň módy haute couture priniesol prehliadky viacerých známych módnych domov. Pravda má exkluzívne k dispozícii tri z nich – prezentácie ateliérov Fendi, Christian Dior a Chanel si môžete pozrieť vo videách nižšie.

Prehliadka Fendi Haute Couture v Paríži
Video
Zdroj: FENDI
Prehliadka Dior Haute Couture bola poctou antickej móde
Video
Zdroj: DIOR
Prehliadka Chanel Haute Couture v Paríži na brehu Seiny
Video
Zdroj: CHANEL

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Paríž #haute couture #odkaz #Viktor & Rolf

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...