O pár radov ďalej sedel jej bývalý, Emmu Watson to nezaskočilo. Na tenise s ďalším fešákom. Ale veď to je...

Počas víkendu vyvolala dostatočné množstvo rozruchu. Herečke Emme Watsonovej na to stačili dva dni na Wimbledone.

17.07.2023 12:01
debata
zväčšiť Herečka Emma Watson si tiež prišla pozrieť... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Emma Watson Herečka Emma Watson si tiež prišla pozrieť súboj o wimbledonský titul medzi Carlosom Alcarazom a Novakom Djokovicom.

Pôvabná hviezda ságy o Harrym Potterovi sa najprv objavila v sobotu na ženskom finále, v ktorom zvíťazila Češka Markéta Vondroušová, a prekvapila fanúšikov aj verejnosť. Spoločnosť jej totiž robil okrem otca aj spevák Lewis Capaldi. A dvojica pôsobila ako starí dobrí priatelia, ktorí živo diskutovali, smiali sa a sledovali popri tom zápas.

Lewis Capaldi, herečka Emma Watson a jej otec Chris Watson Čítajte viac Šok v hľadisku Wimbledonu: Emma Watson po boku známeho speváka - kto tušil, že sú...

Aj o deň neskôr však Watsonovej prítomnosť zaujala médiá. A nielen jej. Na finále medzi Novakom Djokovicom a Carlosom Alcarazom sa totiž prišiel pozrieť aj Watsonovej bývalý partner – Brandon Green, s ktorým tvorili pár ešte pred časom a už už to vyzeralo, že sa dvojice spoločne vyberie aj k oltáru. Nestalo sa. V nedeľu popoludní Green sedel usmiaty v spoločnosti britského herca Idrisa Elbu, jeho slávna expartnerka o pár radov ďalej.

Zľava: Herec Jonathan Bailey, speváčka Ariana...
Princezná Kate prichádza na finále mužskej...
+21Princ George a princezná Charlotte na zápase vo...

Ani Emma však na nedeľňajší zápas nedorazila sama. Viaceré médiá sa okamžite pustili do pátrania po totožnosti fešáka v ružovom ľanovom saku, ktorý sa usmieval po jej boku. Pátrať však dlho netreba. Je to jeden z herečkiných najbližších a najdôležitejších mužov života. Jej brat Alex. Zdá sa, že slávna celebrita si to v rodine rozdelila a zatiaľ čo v sobotu vzala na tenisový zápas svojho otca, o deň vyšiel rad na sympatického brata.

zväčšiť Herec Idris Elba (vpravo) a expartner Emmy... Foto: Profimedia
Brandon Green Herec Idris Elba (vpravo) a expartner Emmy Watsonovej Brandon Green na Wimbledone.

Hviezda pritom údajne nie je už nejaký mesiac sama ani v súkromí. Má sa stretávať s podnikateľom a finančníkom Ryanom Walshom. Dvojicu zachytili objektívy paparazzov začiatkom júna. Na slávny tenisový turnaj však Walsh nedorazil.

Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt ako na ihlách, Ariana Grande či ex-Bond Craig s manželkou: Tenis prilákal hviezdy z celého sveta a... krásna Kate nechýbala

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Watson #wimbledon #bývalý frajer #brat

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...