Elton John svedčil na súde v prospech Kevina Spaceyho. Toto obvinenie je vraj výmysel

Britský popový spevák a skladateľ Elton John v pondelok na súdnom pojednávaní svedčil v prospech herca Kevina Spaceyho, ktorý čelí obvineniam zo sexuálneho obťažovania.

18.07.2023 11:50
Kevin Spacey Foto: ,
Herec Kevin Spacey na zábere zo 17. júla 2023 prichádza na súdne pojednávanie, ktoré sa týka jeho prípadu.
debata

Spacey údajne agresívne chytil za rozkrok šoféra počas cesty na ples, ktorý sa podľa obete uskutočnil v roku 2004 alebo 2005 v dome Eltona Johna v meste Windsor neďaleko Londýna. Herec mužovo tvrdenie poprel tým, že na galavečere u Johna bol len raz, a to v roku 2001.

Johnov manžel David Furnish predtým vypovedal, že si prezrel fotografie hostí z týchto akcií a Spacey sa na galavečere objavil len raz, a to v roku 2001. Elton John dosvedčil, že herec strávil noc po plese v ich dome. Taktiež potvrdil, že Spacey si na dražbe, ktorá sa konala v ten večer pre Nadáciu Eltona Johna pre AIDS, kúpil auto Mini Cooper.

Kevin Spacey Čítajte viac Dokáže svoju nevinu? Kevin Spacey stojí opäť pred súdom, sexuálne útoky na mužov rázne popiera

Hoci Spacey priznal, že na večierku sa pilo veľa alkoholu a urobil aj nejaký „nešikovný krok“ v súvislosti s istým mužom, obvinenie z obchytkávania rozkroku šoféra odmietol. Dodal, že mal styk s ďalšími dvoma mužmi, ktorí s tým najprv súhlasili, avšak neskôr to oľutovali.

Spacey (63) sa priznal k desiatke obvinení týkajúcich sa sexuálneho obťažovania. Jedno obvinenie sa týka znásilnenia.

Britain Kevin Spacey Čítajte viac Kevin Spacey čelí v Británii ďalším obvineniam zo sexuálneho napadnutia

Hercovu úspešnú kariéru zastavili v roku 2017 obvinenia herca Anthonyho Rappa, ktorého vraj ešte ako tínedžera Spacey sexuálne obťažoval v 80. rokoch 20. storočia. Spacey toto obvinenie odmietol.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Elton John #Kevin Spacey #sexuálne obťažovanie

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...