V hľadisku po jej boku manžel chýbal, teraz je jasné, prečo. Ariana Grande sa rozvádza po 2 rokoch

Prekvapenie u mnohých tenisových fanúšikov vyvolala v nedeľu popoludní prítomnosť speváčky Ariany Grande na turnaji vo Wimbledone. Tí, ktorí ju sledujú a poznajú, boli zase prekvapení, že prišla sama.

19.07.2023 00:00
Britain Wimbledon Tennis Foto: ,
Zľava: Herec Jonathan Bailey, speváčka Ariana Grande a herec Andrew Garfield na zápase finále mužskej dvojhry vo Wimbledone.
debata

Odpoveď na dohady, čo je s Grandeovej manželom Daltonom Gomezom, však prišli už o pár hodín neskôr. Manželstvo, do ktorého veľmi nečakane dvojica vstúpila počas pandémie covidu, sa končí. Tridsaťročná spevácka megastar už urobila aj rázny krok navonok – zmazala všetky ich spoločné zábery zo sociálnych sietí.

Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck Čítajte viac To už je fakt rok? On trochu namosúrený, ona zvodne božská - Affleck s Lopezovou oslávili prvé výročie pod paľbou

Ako píše britský Daily Mail, realitný maklér Gomez sa snažil vzťah s hudobnou hviezdou zachrániť a dokonca sa kvôli nej dočasne presídlil do Veľkej Británie, kde Grande nakrúcala nový projekt. Ani to však nepomohlo.

Zľava: Herec Jonathan Bailey, speváčka Ariana...
Princezná Kate prichádza na finále mužskej...
+21Princ George a princezná Charlotte na zápase vo...

Autorka hitu Thank you, next si v duchu textu tejto skladby môže opäť začať pospevovať. Otázniky k mužskej spoločnosti, s ktorou sa Ariana tak živo zabávala a diskutovala počas mužského tenisového finále vo Wimbledone, sú však zbytočné.

Joe Manganiello a Sofia Vergara Čítajte viac Ich rozchod je poriadny šok, hviezdny pár sa rozvádza po 7 rokoch. Tento signál však naznačil veľa...

Po boku Grandeovej sedel britský herec Jonathan Bailey, ktorý sa otvorene hlási ku queer komunite a homosexuálnej orientácii. Diváci si ho môžu pamätať najmä z projektu Netflixu – seriálu Bridgerton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #wimbledon #manžel #Ariana Grande

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...