Roztomilý aj vážny, šibal aj následník trónu, ktorého sleduje svet: Princ George oslavuje 10, tu sú jeho TOP moment(k)y

Upiera sa k nemu pozornosť celého sveta a je pravdepodobne najsledovanejším kráľovským dieťaťom. Má to pochopiteľný dôvod.

22.07.2023 11:00
george Foto: ,
Aktuálny záber princa Georgea zverejnený pri príležitosti jeho 10. narodenín, postarala sa oň fotografka Millie Pilkington.
debata (1)

Britský princ George je najstarším synom princa Williama a jeho manželky Kate, vojvodu a vojvodkyne z Cambridge, princa a princeznej z Walesu. A po minuloročnom úmrtí kráľovnej Alžbety II., nástupe kráľa Karola III. (jeho starého otca) sa po otcovi Williamovi ocitol momentálne na druhom mieste v následníckej línii na britský trón.

Princezná Charlotte Čítajte viac Niet pochýb, komu držali palce! Reakcie princeznej Charlotte a jej brata Georga obleteli svet. Carlos, je to tam, tešili sa

Princ George (plným menom George Alexander Louis) sa narodil 22. júla 2013 a tak v sobotu oslavuje svoje prvé „okrúhliny“. Šťastní rodičia ukázali verejnosti Georga už druhý deň po jeho narodení.

Záber, ktorý zhotovil Michael Middleton, otec...
Reakcie členov kráľovskej rodiny na víťazstvo...
+13Princ George (v strede) bol súčasťou obradných...

Princa pokrstili 23. októbra 2013 v kráľovskej kaplnke paláca St. James's, pričom krst vykonal arcibiskup z Canterbury Justin Welby vodou z rieky Jordán. Od príchodu Georga na svet sa musel najstarší syn princa Williama a princeznej Kate zmieriť s výraznou pozornosťou sveta. A naučiť sa v nej správať.

zväčšiť Princ George a princezná Charlotte na zápase vo... Foto: SITA/AP, Victoria Jones
Princ George a princezná Charlotte Princ George a princezná Charlotte na zápase vo Wimbledone.

Kate a William sú aj rodičmi princeznej Charlotte (narodená v roku 2015) a princa Louisa (2018), zatiaľ čo ich detstvo a prejavy na verejnosti sú často zdrojom humorných momentov a nadšených komentárov nad niekedy priam roztomilou neohrabanosťou pred objektívmi, ich najstarší brat sa odmalička pripravuje na dôležitú rolu.

724152899 Čítajte viac Deti, ktoré uniesli pohľad celého sveta! George a Charlotte náročný okamih zvládli, mama Kate bola ich oporou

Aj preto neprekvapí, že práve George pôsobí najserióznejšie zo všetkých detí. Stále mu však nechýba detská roztomilosť a občas aj šibalský prejav či gestá na verejnosti. Naposledy sa (aj so sestrou Charlotte) objavil v hľadisku na turnaji Wimbledon a zaujal médiá svojím zanieteným športovým prejavom.

Pravidelne pri jeho narodeninách zverejňuje palác nové zábery a niektoré z nich si môžete pripomenúť v galérii.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ George #narodeniny #desať rokov

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...