Princezná Kate aj pri oslávencovi Georgeovi prenechala svoje privilégium profesionálke, pozrite si výsledok

Britská kráľovská rodina zverejnila v sobotu nový záber princa Georgea pri príležitosti jeho desiatych narodenín.

23.07.2023 00:00
debata (4)

Vnuk kráľa Karola III. je druhý v poradí následníctva na britský trón a v poslednej dobe je častejšie vidieť na verejných akciách so svojimi rodičmi princom Williamom a jeho manželkou Kate.

Nový portrét zaobstarala tento mesiac fotografka Millie Pilkington na hrade Windsor. Mladý princ sa na ňom usmieva do kamery, sediac na kamenných schodoch v kockovanej košeli, modrozelených nohaviciach a hnedých topánkach. Oficiálne portréty sú tradičnou súčasťou narodenín členov kráľovskej rodiny, počas jari William a Kate publikovali nové zábery ich osemročnej dcéry Charlotte aj o tri roky mladšieho syna Louisa.

zväčšiť Aktuálny záber princa Georgea zverejnený pri... Foto: SITA/AP, Millie Pilkington
george Aktuálny záber princa Georgea zverejnený pri príležitosti jeho 10. narodenín, postarala sa oň fotografka Millie Pilkington.

Tento rok však začali Kate a William „novú éru“, čo sa narodeninových fotografií týka – deti postavili pred objektív profesionálnej fotografky, dovtedy ich totiž pri tejto príležitosti fotila výlučne princezná Kate. Pozrite si zábery od Millie Pilkingtonovej.

zväčšiť Kensingtonský palác zverejnil pri príležitosti... Foto: SITA/AP, Millie Pilkington
louis Kensingtonský palác zverejnil pri príležitosti 5. narodenín princa Louisa jeho nové zábery, nafotila ich Millie Pilkington.

V apríli oslávil piate narodeniny najmladší z troch detí Kate a Williama, princ Louis. Oficiálne zábery oslávenca boli výnimočné najmä v tom, že sa o ne nepostarala princezná Kate. Roky to bola práve ona, kto fotil svoje deti pri príležitosti ich narodenín a tieto zábery následne zverejňovali kráľovskí rodičia na sociálnej sieti. Krásne momentky princa Louisa tentoraz nafotila fotografka Millie Pilkington.

Začiatkom mája oslavovala aj princezná Charlotte a to ôsme narodeniny a aj ona sa postavila pred objektív Millie Pilkingtonovej. Pózovala na rozkvitnutej lúke a objímala psa menom Orla.

Záber, ktorý zhotovil Michael Middleton, otec...
Reakcie členov kráľovskej rodiny na víťazstvo...
+13Princ George (v strede) bol súčasťou obradných...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ George #princezná Charlotte

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...