Toto je muž, ktorý si po Deppovi získal srdce Vanessy Paradis: Jeho životný príbeh poznačila brutálna smrť krásnej manželky

Len veľmi zriedkavo sa francúzska herečka a speváčka Vanessa Paradis delí o detaily zo súkromia. Aj so svojimi partnermi sa v minulosti ukazovala na verejnosti veľmi málo.

26.07.2023 00:00
debata
zväčšiť Speváčka a herečka Vanessa Paradis tiež prišla... Foto: SITA/AP, Thomas Padilla
France Obit Jane Birkin Speváčka a herečka Vanessa Paradis tiež prišla na poslednú rozlúčku s Jane Birkinovou. Spoločnosť jej robil partner Samuel Benchetrit.

Výnimku spravila v pondelok na poludnie, keď sa 50-ročná francúzska ikona objavila na pohrebe Jane Birkinovej. Neprišla sama, ale s manželom – režisérom Samuelom Benchetritom. Dvojica sa zaradila do početnej skupiny celebritných kondolujúcich. Vanessa nežne objímala svoju kamarátku Charlotte Gainsbourgovú'aj jej mladšiu sestru Lou Doillonovú, ktoré boli dcérou speváčky. Potom sa so svojím manželom vybrali do kostola Sant-Roch a spoločne s ďalšími hviezdami a pozostalými dali posledné zbohom slávnej ikone Birkinovej.

France Obit Jane Birkin Čítajte viac Dcéry so slzami kráčali za truhlou, dať zbohom prišla Vanessa Paradis, herecké legendy aj Macronová: Takto sa Paríž lúčil s Jane Birkinovou

Prítomnosť Paradisovej manžela Samuela Benchetrita vyvolala opäť i záujem médií aj verejnosti. Dvojica, ktorá sa vzala na komornom a veľmi súkromnom obrade v roku 2018, sa vďaka svojmu zriedkavému spoločnému ukazovaniu sa pred objektívmi (ale aj osobnému príbehu a príbehu ich lásky) musela celkom logicky čeliť záujmu francúzskych médií.

zväčšiť Vanessa Paradis v roku 2015. Foto: SHUTTERSTOCK
Vanessa Paradis Vanessa Paradis v roku 2015.

Zaujímavý, plný zvratov, ale aj tragédiou poznačený život sa spája práve s francúzskym režisérom Samuelom Benchetritom. Päťdesiatročný scenárista a režisér bol v minulosti ženatý s francúzskou herečkou Marie Trinignantovou, dcérou legendárneho herca Jeana-Louisa Trintignanta. Ich manželstvo sa však skončilo tragédiou po tom, čo sa Marie vášnivo zamilovala do speváka Bertranda Cantata. A on bol zjavne ešte vášnivejší a žiarlivejší.

Kumail Nanjiani (vľavo) a Murray Bartlett Čítajte viac EXKLUZÍVNE pre Pravdu: Boj o moc, sex aj vražda - americké hviezdy odhalili temný skutočný príbeh Chippendales

V roku 2003 sa dvojica spoločne s herečkinou matkou Nadine vybrala do Vilniusu, kde dcéra a matka spoločne nakrúcali seriál. Mala to byť práve správa od manžela Samuela Benchetrita (dvojica stále nebola v tom čase rozvedená), ktorá vyvolala žiarlivostnú hádku a nával zúrivosti u Bertranda Cantata. Hudobník partnerku brutálne zbil a nechal ležať v hotelovej izbe, kde ju našli až po tom, čo herečkin brat zburcoval ochranku a privolal záchrannú službu.

zväčšiť Záber z roku 2003: Režisér a scenárista Samuel... Foto: Profimedia/© Alquimia Cinema / Canal+ Photo Moune Jamet
Samuel Benchetrit a jeho vtedajšia manželka, herečka Marie Trintignant Záber z roku 2003: Režisér a scenárista Samuel Benchetrit a jeho vtedajšia manželka, herečka Marie Trintignant, ktorú neskôr v tomto roku brutálne zbil jej nový partner - hudobník Bertrand Cantat. Herečka zraneniam o pár dní podľahla.

Herečku našli už v kóme a okamžite ju previezli do nemocnice vo Vilniuse. Trintignantovej mama, herečka Nadine Trintignant požiadala o prevoz dcéry do Francúzska so slovami, že „ak má zomrieť, chcem, aby zomrela vo Francúzsku“. Mama štyroch synov, z ktorých jedného mala práve s manželom Samuelom Benchetritom, zomrela 1. augusta 2003, teda o päť dní neskôr od brutálneho útoku. Mala 41 rokov.

Vanessa Paradis v roku 1990 so soškou Césara.
Vanessa Paradis v roku 1998.
+10Vanessa Paradis  v roku 2022.

Samuel Benchetrit zostal niekoľko rokov po tragickej smrti svojej manželky sám. Od roku 2005 si začal vzťah s francúzskou herečkou Annou Mouglalisovou, s ktorou má syna Saula. Dvojica sa rozišla v roku 2012, o štyri roky neskôr si Benchetrit začal s Paradisovou.

Herečka Catherine Deneuve prichádza na poslednú...
Vľavo - herečka Charlotte Rampling, ktorá...
+20Herečka Lou Doillon, dcéra Jane Birkinovej sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vražda #osud #Vanessa Paradis #Samuel Benchetrit

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...