Má to za pár, ale večeru pod náporom bleskov nevynechá. Tehotná Rihanna predviedla presne to, na čo paparazzovia čakali

V okolí vychýrenej reštaurácie Giorgio Baldi v Los Angeles paparazzovia doslova prespávajú. Je to totiž miesto, na ktorom sa zaručene objaví nejaká hviezda.

31.07.2023 00:00
Rihanna odchádza z vychytenej reštaurácie... Foto:
Speváčka Rihanna odchádza z vychytenej reštaurácie Giorgio Baldi s odhaleným tehotenským bruškom. V rukách zviera kabelku Fendi Baguette.
debata

Vedia to bulvárni reportéri, ale rovnako dobre si ich prítomnosť uvedomujú aj samotné hviezdy, ktoré do známej reštaurácie prichádzajú. A dá sa teda predpokladať, že väčšina z nich vlastne nemá problém s troškou medializácie a náporu cvakajúcich objektívov.

Beyoncé Čítajte viac Toľko hviezd nie je ani na nebi: Beyoncé, Rihanna, Kim aj Zendaya, slávne krásky prišli na Louis Vuitton. Táto šou vám vezme dych

Pred pár dňami sa do podniku Giorgio Baldi (kde napríklad Jennifer Lopez s Benom Affleckom oslavovali prvé výročie svadby) vybrala aj barbadoská megastar Rihanna. Samozrejme, s partnerom ASAP Rockym.

Tridsaťpäťročná speváčka je druhýkrát tehotná a hoci by si jeden mohol myslieť, že už má najvyšší čas na termín pôrodu (tehotenstvo ohlásila vo februári na Super Bowl, pričom už vtedy bola výraznejšie zaoblená), hviezda ešte stále na pôrod čaká.

zväčšiť Speváčka Rihanna a jej partner ASAP Rocky si... Foto: Profimedia
Rihanna a jej partner ASAP Rocky Speváčka Rihanna a jej partner ASAP Rocky si spoločne užili večeru vo vychytenej losangeleskej reštaurácii.

V ružovom komplete teplákových nohavíc a topu nad pupok, so slnečnými okuliarmi a kabelkou Fendi Baguette predviedla hudobná hviezda svoje tehotenské obliny a je celkom možné, že vo chvíli, keď čítate tento článok, sa už nachádza v pôrodnici. Podľa záberov sa totiž zdá, že to „má fakt za pár“.

Rihanna Čítajte viac V momente, ako sa Rihanna vzniesla nad davy v polčase Super Bowlu, to vypuklo! Veď ona je...

Potomka slávneho páru pritom už doma čaká starší braček – chlapec, ktorý dostal meno RZA a ktorý sa narodil minulý rok v máji. Rihanna sa teda len pár mesiacov po pôrode prvého syna pustila do ďalšieho potomka. To robí však menšiu radosť jej skalným fanúšikom, ktorí už niekoľko rokov čakajú na nový štúdiový album. Naposledy vydala nahrávku ANTI v roku 2016. Napriek tomu však len nedávno prekonala rekord na streamovacej platforme Spotify. Zaradila sa totiž k umelcom, ktorých desať skladieb prekonalo hranicu viac ako miliardu streamovaní a to aj napriek tomu, že medzi nimi nie je žiadna novinka.

Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.
Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.
+10Polčas Super Bowlu rozžiarila tehotná Rihanna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Rihanna #večera #paparazovia

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...