Dlho nič a teraz... Belmondova krásna dcéra zverejnila záber z pláže. Na otca spomína stále, pomohol jej aj v ťažkých chvíľach

Narozdiel od svojich rovesníčok nepatrí do skupiny mladých dievčat, ktoré informujú o každom svojom kroku na sociálnej sieti. Ale dovolenkovou náladou sa 19-ročná Stella Belmondo pochválila.

04.08.2023 00:00
Stella Belmondo Foto:
Stella Belmondo na zábere z júna 2023, keď sa objavila na tenisovom turnaji Roland Garros.
debata (3)

Najmladšia z potomkov zosnulého francúzskeho hereckého veterána sa na Instagrame v prvý augustový deň ukázala na slnkom zaliatom ostrove, ponorená do vody a oblečená v jednodielnych plavkách. Hoci ona sama žiaden komentár ku fotografii nepridala, jej sledovatelia nelenili a pridali niekoľko komplimentov a pochvalných komentárov.

Deva Cassel Čítajte viac Krásna dcéra Bellucciovej a Cassela si trúfla na film: Prvé zábery? 18-ročná Deva v mokrej bielizni ako zmyselná hrdinka

Stella, ktorej mamou je Natty Tardivel (istý čas veľká láska herca Jeana Paula Belmonda) sa už viac ako rok presúva pravidelne medzi rodným Parížom a Londýnom, kde študuje. Ako poznamenal portál Purepeople.com s odvolaním sa na magazín Paris Match, príťažlivá plavovláska si vraj prvé mesiace v cudzej krajine poriadne pretrpela. Prezradila to ešte v minuloročnom rozhovore, kde spomínala na začiatky svojho štúdia na univerzite.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stella (@stellabelmondo)

„Nechala som sa za sebou všetko, čo mi bolo srdcu blízke, aby som sa usadila v meste, kde som nikoho nepoznala, štúdium na obrovskej univerzite bol šok,“ uviedla Stella Belmondo v spomenutom interview. "Musela som sa naučiť autonómii, nakupovaniu, vareniu, čo je samo o sebe skvelé, ale stalo sa to práve v momente, keď som strácala otca. Bolo to veľmi ťažké a viackrát som si kládla otázku, či to radšej nevzdám. Ale pomyslela som si naňho, na môjho otca, lebo viem, že on by sa nikdy nevzdal,“ komentovala v minuloročnom rozhovore kráska.

Geri Halliwell Čítajte viac Má 17 a úžasný vzťah s nevlastným otcom: Takto dnes vyzerá dcéra ex-spajsky Geri Halliwellovej

Momentálne je však už útla blondínka naplno adaptovaná a život v Londýne si vraj nadovšetko užíva. Univerzitný, ale aj ten v súkromí. Vždy, keď jej to čas a povinnosti dovolia, sa však vracia do Paríža. Konieckoncov, rýchlovlakom je to cesta len na dve hodiny a pár minút.

Sophie Marceau v roku 1999 v snímke Jeden svet...
Aj francúzska herečka a speváčka Vanessa...
+48Francúzska herečka Lea Seydoux v kreácii Louis...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #krása #bikiny #Instagram #otec #Jean Paul Belmondo #Stella Belmondo

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...