Bábätko tajila mesiace, vnučke Elvisa Presleyho dcérku vynosila náhradná matka. Riley Keough mala vážne dôvody

Turbulentný a zlomovými udalosťami naplnený uplynulý rok má za sebou herečka Riley Keough. Radosť jej robí materstvo, o ktorom prvýkrát prehovorila otvorene v novom rozhovore.

09.08.2023 14:00
Riley Keough Foto: ,
Herečka Riley Keough, dcéra zosnulej Lisy Marie Presleyovej, a jej manžel Ben Smith-Petersen na premiére novinky Daisy Jones and The Six.
debata

Herečka sa podľa informácií stala mamou už minulý rok, ale až do januára tohto roka o tom nikto netušil. Informácie prenikli na verejnosť až v čase pohrebu jej mamy Lisy Marie Presleyovej, ktorá predčasne zomrela vo vkeu 54 rokov. Teraz sa hviezda seriálu Daisy Jones and the Six konečne rozhodla prehovoriť aj o bábätku.

Lisa Marie Presley Čítajte viac Príčina smrti Lisy Marie Presleyovej odhalená: Zabili ju upchaté črevá po operácii na schudnutie

Keoughová dievčatko nepriviedla na svet sama, ale využila náhradnú matku. Dôvodom bola v jej prípade diagnóza, ktorú jej lekári už dávnejšie stanovili. Herečka má lymskú boreliózu, pre ktorú bojuje s viacerými autoimunitnými komplikáciami.

zväčšiť Herečka Riley Keough na párty magazínu Vanity... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Riley Keough Herečka Riley Keough na párty magazínu Vanity Fair. V šatách z dielne Celine.

„Je to veľmi nesebecký a neuveriteľný čin, ktorý tieto ženy robia, aby pomohli iným ľuďom. Mohla by som vynosiť deti, ale zdalo sa mi to ako najlepšia voľba pre to, čo som fyzicky zažila s autoimunitnými komplikáciami a chorobou,“ uviedla v rozhovore pre magazín Vanity Fair.

Priscilla Presley  Čítajte viac Rodiny sú šťastné, vnučka a stará mama sa dohodli. Priscilla Presley bude dediť po mŕtvej dcére

Hviezda tiež prezradila, že s manželom Benom Smithom-Petersenom vybrali pre svoju dcérku zaujímavé meno. Najskalnejší fanúšikovia Elvisa Presleyho však okamžite pochopia, prečo. Dcérka dostala meno Tupelo Storm Smith-Petersen. Tupelo je mestečko v štáte Mississippi, v ktorom sa narodil práve slávny kráľ rock'n'rollu, starý otec Riley Keoughovej. Storm bolo zase stredné meno jej brata Benjamina, ktorý v roku 2020 spáchal samovraždu.

Archívna galéria
Herečka Sarah Jessica Parker prišla na premiéru...
Televízna a internetová celebrita Kim...
+9Herečka Rebel Wilson na akcii Academy Museum...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Riley Keough #náhradná matka

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....