Kate neprišla, ale úchvatná Letizia v červenej áno... výsledok? Hádajte, komu vešala na krk medailu kráľovná?

Keď nedávno na Wimbledone bojoval o najdôležitejší titul Carlos Alcaraz, v hľadisku sa ukázal španielsky kráľ. Ale ani futbalistky tejto krajiny neprišli skrátka na svetovom finále v Sydney.

21.08.2023 07:23
Španielska kráľovná Letizia a jej dcéra,... Foto: ,
Španielska kráľovná Letizia a jej dcéra, princezná Sofia oslavujú so španielskymi futbalistkami víťazstvo vo Svetovom pohári v ženskom futbale v Sydney.
debata

Do Austrálie sa na finálový zápas o titul svetových majstrovstiev v ženskom futbale vybrala kráľovná Sofia spoločne so staršou dcérou, princeznou Leonor. A celkom pochopiteľne boli aj magnetom pre domáce médiá či televízne a novinárske tímy z celého sveta. ň

Princezná Kate Čítajte viac To naozaj? Britský moderátor skoro odpadol. Opísal situáciu, keď princeznú Kate uvidel bez...

Zdá sa tiež, že zároveň boli aj šťastnými „maskotmi“, podobne ako kráľ Felipe pri nedávnom triumfe Alcaraza nad Novakom Djokovicom. Po vyrovnanom zápase sa totiž španielsky ženský futbalový tím stal víťazom veľkolepého finále a radosť hráčok z Pyrenejského poloostrova ovládla celý štadión.

Španielska kráľovná Letizia a jej dcéra,...
Španielska kráľovná Letizia a jej dcéra,...
+2Španielska kráľovná Letizia a jej dcéra,...

Neskrývali ju ani členky kráľovskej rodiny, ktoré svojim krajankám rozdali medaily, objali ich a spoločne pózovali fotografom. Päťdesiatnička Letizia zaujala už tradične aj svojím štýlom – odetá vo výraznej červenej farbe sa podľa viacerých vyzbrojila do výrazných farieb, aby poukázala na španielsku odhodlanosť. Princezná Leonor pôsobila ako bežná tínedžerka v prúžkovanom tope a tmavých nohaviciach.

zväčšiť Španielska kráľovná Letizia a jej dcéra,... Foto: Rick Rycroft
WWCup Spain England Soccer Španielska kráľovná Letizia a jej dcéra, princezná Sofia (v strede) rozdávali medaily a gratulovali hráčkam španielskeho národného tímu po víťazstve vo Svetovom pohári v ženskom futbale.

Očakávalo sa, že na podujatie pricestuje aj britská princezná z Walesu Cate. Samozrejme, aby vyjadrila podporu britskému tímu. Tá však svoju účasť s ospravedlnením zrušila. Futbalistkám zaslal odkaz aspoň princ William, ktorý nahral krátku videosprávu spoločne s dcérkou, princeznou Charlotte.

Dánsky korunný princ Frederik (v strede) a korunná princezná Mary Čítajte viac Reči o tom, že kopíruje Kate neznejú fér, ale po týchto záberoch... Princezná Mary stavila na detail, po ktorom ju budú opäť porovnávať

„Levice (z britského Lionnesses), na zajtra vám chceme poslať obrovské šťastie. Je nám ľúto, že tam nemôžeme byť osobne, ale sme hrdí na všetko, čo ste dosiahli, a na milióny, ktoré ste inšpirovali tu a po celom svete,“ odkázal William ešte v sobotu. „Veľa šťastia, Levice,“ pridala sa ešte princezná Charlotte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ženský futbal #Austrália #sydney #kráľovná Letizia #princezná Leonor

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...