Ako to je medzi Harrym a Meghan? Foto z koncertu Beyoncé je veľavravné, špekuláciám o kríze v manželstve dáva zelenú

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa v piatok večer objavili na koncerte speváčky Beyoncé.

03.09.2023 00:00
harry Foto:
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na archívnom zábere.
debata (3)

Ich spoločný večer, zábery a video z ktorého sa objavilo na internete, však už vyvolal vlnu otázok.

Kým Meghan si naozaj užíva začiatok turné speváčky Beyoncé, ktoré odštartovala práve v Kalifornii, Harry vyzerá byť menej ohromený, ba priam znudený. Večer trávil s mobilom v ruke alebo so znudeným pohľadom smerom k pódiu, píše Daily Mail. Žiadne dotyky či úsmevy smerom k manželke, žiadne prejavy náklonnosti.

Spoločný večer sa navyše niesol aj v znamení oslavy 67. narodenín Dorie Ragland, mamy vojvodkyne. Práve ona si podujatie naozaj užívala, rovnako, ako jej dcéra a ďalšie dámy, ktoré boli s nimi v hľadisku.

Germany Britain Royals Čítajte viac Blízky kamarát princa Harryho napísal stručný komentár na Twitteri. Reakcie? Nemohli byť jednoznačnejšie

Zábery dvojice sa objavili na sieti X (predtým Twitter) a okamžite rozprúdili špekulácie o kríze v prominentnom manželstve, o ktorej americké aj britské médiá špekulujú už istý čas.

Meghan sa trblietala v súkromnej lóži v sukni posiatej flitrami a bielom tope, Harryho zachytili objektívy oblečeného v šedom saku a tričku, ku ktorým zvolil biele nohavice.

meghan Čítajte viac Vojvodkyňa Meghan si vyšla na narodeninovú večeru, internet sa baví na jej účet. Čo hovoríte na jej šaty vy?

Harryho čaká rušný týždeň, chystá sa odletieť do Londýna na charitatívne podujatie, ktoré sa koná v predvečer prvého výročia smrti kráľovnej Alžbety II., následne sa presunie do nemeckého Düsseldorfu, kde sa 9. septembra začína športové podujatie a zároveň „srdcovka“ princa Harryho, Invictus Games.

Vojvodkyňa Meghan  vo Westminsterskom opátstve.
Vojvodkyňa Meghan a princ  Harry na udeľovaní...
+10Vojvodkyňa Meghan a princ  Harry na udeľovaní...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Vďačnosť za malé veci zväčšuje pocit šťastia a zdravia.
Neberte si všetko len na svoje plecia, sami zistíte, že...

+ Začnite piť dostatočné množstvo tekutín, vášmu telu to prospeje.
Ak niečo nefunguje presne podľa predstáv, je to...