Po toľkých správach bulváru sa tomu verí ťažko, ale... fakt vyzerá šťastne! Princezná Charlene s rodinou dojala davy

Keď sa opakovane píše o problémoch či náročných osobných situáciách, verejnosť nadobudne dojem, že v takom zväzku musí byť všetko zlé. V monackom kniežacom paláci sa však, zdá sa, vládne harmónia.

11.09.2023 07:19
Monacká princezná Charlene Foto:
Monacká princezná Charlene na tradičnom monackom pikniku s občanmi krajiny.
debata (3)

Počas uplynulého víkendu sa ostrosledovaný pár, knieža Albert II. a jeho manželka, princezná Charlene, znovu objavili na verejnosti. Tentoraz aj s oboma deťmi, princeznou Gabriellou a princom Jacquesom. Dôvodom bol tradičný piknik v monackých záhradách Parku princeznej Antoinetty, ktorý sa koná každý rok. Členovia kniežacej rodiny sa stretli so zástupcami verejnosti a užili si bezmála hodinu prechádzkami či fotografovaním.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Oslnivá Kate je úsmevom povestná, ale túto členku kráľovskej rodiny s ním často nevídať ... neuveríte, čo rozosmialo zdržanlivú Anne

Práve zábery z udalosti sú však podľa mnohých dôkazom, že v monackej kniežacej rodine zavládla harmónia. Štyridsaťpäťročná Charlene vyzerala mimoriadne spokojne a takmer celý čas nestrácala úsmev z pier. S ním ju pritom nezachytili len pri oficiálnom pózovaní, ale aj v momentoch, keď fotoaparáty neočakávala.

Monacká princezná Charlene na tradičnom...
Knieža Albert II, jeho manželka, princezná...
+4Knieža Albert II, jeho manželka, princezná...

Spoločnosť kniežacej rodinke robila aj Albertova neter, dcéra jeho staršej sestry – princeznej Caroline. Charlotte Casiraghi aj s manželom Dimitrim Rassamom a ich dvoma synmi sa pridala k bežným návštevníkom parku v letných šatách z dielne Chanel.

zväčšiť Knieža Albert II, jeho manželka, princezná... Foto: Profimedia
Knieža Albert II, jeho manželka, princezná Charlene a ich deti, princezná Gabriella a princ Jacques Knieža Albert II, jeho manželka, princezná Charlene a ich deti, princezná Gabriella a princ Jacques počas tradičného pikniku v Monaku, ktorý sa konal v sobotu 9. 9. 2023.

Na ďalší deň monacká idylka pokračovala pred ešte väčším „publikom“. Princezná Charlene bola totiž prekvapivým hosťom na zápase v rugby v rámci Svetového pohára, ktorý sa koná vo Francúzsku. Samozrejme, s manželom. Obaja vo skvelej nálade a naladení na šport a povzbudzovanie.

charlene Čítajte viac Stačila jediná veta princeznej Charlene v televízii a ohromná vlna kritiky nenechala na seba dlho čakať

Šarmatná šľachtičná s krátkym účesom prišla podporiť tím Juhoafrickej republiky v zápase proti Škótsku. Charlene prežila detstvo a mladosť v Juhoafrickej republike a krajinu kedysi reprezentovala aj ako profesionálna plavkyňa.

Monacká princezná Charlene a jej manžel, knieža...
Monacká princezná Charlene na záberoch z...
+2Knieža Albert sa na pláži zabával s oboma...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #piknik #princezná Charlene #knieža Albert #idylka

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...