Muža svojho života stretla v potravinách, o 4 roky si tajne povedali áno: Kto je životnou láskou slávnej seriálovej lekárky?

Objavujú sa na spoločenských podujatiach, ale ich vzťah bol len zriedkavo objektom záujmu bulváru. Dvojica si ho strážila a možno aj to je recept na ich dlhoročné súžitie. Tento rok oslavujú dvadsať rokov, čo sú spolu.

14.09.2023 00:00
Ellen Pompeo Foto: ,
Herečka Ellen Pompeo na prehliadke Michael Kors Jar/Leto 2024.
debata

Reč je o herečke Ellen Pompeo, známej najmä ako seriálovej lekárke Meredith Grey v celosvetovo úspešnom projekte Klinika Grace. Jej dlhoročným životným partnerom a tiež manželom je hudobný producent Chris Ivery.

Blake Lively Čítajte viac Štyri deti a takéto krivky... Očarujúca Blake Lively ohúrila a počkajte, keď uvidíte 57-ročnú Berry

Dvojica sa zoznámila v roku 2003 a ako prezradili v jednom z rozhovorov, stalo sa tak na veľmi netradičnom mieste. V potravinách. Nakupovali na jednom mieste a dali sa do reči, pričom sa vraj takmer okamžite spriatelili. Iskra, ktorá medzi nimi preskočila a viedla ku kamarátskemu vzťahu, sa však ešte viac rozhorela o polroka neskôr. Vtedy začali spolu randiť.

zväčšiť Hudobný producent Chris Ivery a jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chris Ivery a jeho manželka - herečka Ellen Pompeo Hudobný producent Chris Ivery a jeho manželka - herečka Ellen Pompeo na prehliadke Michael Kors v New Yorku.

Pompeo sa síce o súkromí vyjadruje málo, ale na adresu svojho partnera uviedla, že vedela, že je ten pravý. „Zamilujete sa a jednoducho viete, že je ten pravý. Ľudia sa nezaľúbia do niekoho, pri kom majú pocit, že vzťah s ním bude len dočasný,“ komentovala podľa portálu US Weekly.

Adriana Karembeu Čítajte viac Driek tak do dvoch dlaní a oslnivý úsmev slávnej Slovenky: Sklenaříkovej veľkolepý moment sledovalo 300 miliónov ľudí. Toto bola paráda

V roku 2006 Chris Ivery, ktorého najviac preslávilo produkovanie slávnej skladby Cheers (Drink to that) k seriálu Smash, požiadal svoju partnerku o roku. Na ďalší rok si povedali áno počas tajného obradu v New Yorku, na ktorom ich oddal vtedajší starosta mesta Michael Bloomberg.

zväčšiť Herečka Ellen Pompeo prišla na prehliadku v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ellen Pompeo Herečka Ellen Pompeo prišla na prehliadku v sprievode dcéry Sienny Pompeo Ivery.

V roku 2009 sa páru narodila dcérka Stella, ku ktorej o päť rokov neskôr pribudla dcérka Sienna. Tú dvojici vynosila náhradná matka. Do tretice sa rodina rozšírila o syna Eliho v roku 2016. So všetkými troma deťmi ich mohli vidieť návštevníci prehliadky Dolce & Gabbana v lete minulého roka. Tento rok sa okrem paparazzovských záberov objavili spoločne aj na oficiálnych podujatiach. Napríklad na tenisovom turnaji US Open, ale tiež na prehliadke Michael Kors v New Yorku.

Eugenia Silva Čítajte viac Luxus, krása, erotika aj neha: Toto je 25 najkrajších rób z festivalu v Benátkach, uchvátila Chastain či Coppola, ale aj ex-Bondgirl Murino

Ivery sa v rozhovore pre médiá vyjadril aj na tému, aké je tajomstvo ich úspešného vzťahu. „Aké je tajomstvo? Myslím, že spočíva v tom, že si dokážeme vyhradiť čas, ktorý jeden na druhého potrebujeme. A ide aj o vzájomnú podporu.“

Herečka Halle Berry na prehliadke Michael Kors...
Aj herečka a speváčka Vanessa Hudgens sa...
+17Aj herečka a tanečnica Jenna Dewan sa objavila...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #vzťah #Klinika Grace #Ellen Pompeo #Chris Ivery

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...