Štyri deti a takéto krivky... Očarujúca Blake Lively ohúrila a počkajte, keď uvidíte 57-ročnú Berry

Vo februári tohto roka sa stala štvornásobnou mamou. Zdá sa však, že herečka Blake Lively má ku zákonom prírody veľmi ambivalentný postoj. A jej figúra ešte viac.

13.09.2023 00:00
Blake Lively Foto: ,
Herečka Blake Lively v zlatom overale na prehliadke Michael Kors Jar/Leto 2024.
debata

Známa hviezda seriálu Gossip Girl sa objavila v pondelok popoludní na módnej šou značky Michael Kors v New Yorku a mnohým hosťom, ale aj zástupcom médií vzala dych. Tridsaťpäťročná Američanka si trúfla na nohavicový overal v zlatom odtieni obopínajúci krivky a zvýrazňujúci príťažlivý dekolt. Výsledok? V modeli pošívanom drobnými flitrami vyzerala jednoducho senzačne.

Christy Turlington Čítajte viac 54 rokov je v jej prípade len číslo: Slávna supermodelka ovládla šou v New Yorku, zlaté šaty neskryli veľa

Americká herečka a podnikateľka, ktorá je už niekoľko rokov manželkou Ryana Reynoldsa, už dávnejšie zaujala novou reklamnou kampaňou. V nej sa totiž predvádzala v červených dvojdielnych plavkách a od sledovateľov na sociálnych sieťach si vyslúžila množstvo pochvalných komentárov. Po účasti na prehliadke známeho dizajnéra pribudli ďalšie.

Herečka Halle Berry na prehliadke Michael Kors...
Aj herečka a speváčka Vanessa Hudgens sa...
+17Aj herečka a tanečnica Jenna Dewan sa objavila...

Samozrejme, Blake Lively nebola jedinou dámou, ktorá strhla na seba počas prehliadky pozornosť. V Hollywoode sa skrátka „nosí“ špičková forma a predviedli ju tiež hviezdy ako Rita Ora či Halle Berry.

zväčšiť Herečka Halle Berry na prehliadke Michael Kors... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Halle Berry Herečka Halle Berry na prehliadke Michael Kors Jar/Leto 2024.

Prvá menovaná, britská speváčka si zhodou okolností obliekla úplne rovnaký model ako Blake Lively. Akurát v čiernej farbe. Držiteľka Oscara Berry potom zaujala elastickými šatami s prestrihmi na sukni, ktoré odhaľovali jej stehná.

Adriana Karembeu Čítajte viac Driek tak do dvoch dlaní a oslnivý úsmev slávnej Slovenky: Sklenaříkovej veľkolepý moment sledovalo 300 miliónov ľudí. Toto bola paráda

Medzi hosťami módnej šou boli aj dámy ako Jane Krakowski, Vanessa Hudgens, speváčka Anitta či režisérka a herečka Olivia Wilde. Viac si už pozrite v galérii. Počas newyorského týždňa módy sa konala aj šou značky Ralph Lauren. Tiež plná hviezdnych hostí. Viac foto v galérii nižšie.

Herečka Amanda Seyfried na prehliadke Ralph...
Herečka Kathryn Newton na prehliadke Ralph...
+21Herečka Mindy Kaling na prehliadke Ralph Lauren...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Blake Lively #móda #New York #Halle Berry #materstvo #forma #krivky #Michael Kors

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...