Driek tak do dvoch dlaní a oslnivý úsmev slávnej Slovenky: Sklenaříkovej veľkolepý moment sledovalo 300 miliónov ľudí. Toto bola paráda

Vo Francúzsku patrí azda k ešte väčším hviezdam ako na rodnom Slovensku. A po uplynulom víkende to bude platiť ešte o čosi viac. Krásu známej slovenskej rodáčky obdivovali milióny ľudí po celom svete.

11.09.2023 15:15
Adriana Karembeu Foto: ,
Adriana Karembeu predviedla svoju príťažlivú figúru na otváracom ceremoniáli Svetového pohára v rugby vo Francúzsku.
debata (3)

Reč je, samozrejme, o Adriane Sklenaříkovej, ktorú vo Francúzsku ešte stále častejšie označujú ako Adriana Karembeu – po bývalom manželovi Christianovi Karembeuovi. Päťdesiatjedenročná rodáčka z Brezna sa objavila na slávnostnom otvorení jednej z najsledovanejších športových udalostí vo Francúzsku a tiež ostrosledovanom podujatí po celom svete.

Monacká princezná Charlene Čítajte viac Po toľkých správach bulváru sa tomu verí ťažko, ale... fakt vyzerá šťastne! Princezná Charlene s rodinou dojala davy

V piatok podvečer sa na štadióne v Paríži konal veľkolepý ceremoniál pri príležitosti Svetového pohára v rugby, na ktorom práve očarujúca Adriana zohrala jednu z hlavných úloh. Na štadióne sa predviedla v tanečnom čísle a spoločnosť jej robil napríklad aj slávny francúzsky herec Jean Dujardin, ktorý bol zároveň spolurežisérom celého spektáklu. Sklenaříková svoj veľký moment nepodcenila a vyzerala naozaj oslnivo.

Adriana Karembeu predviedla svoju príťažlivú...
Slovenská rodáčka, modelka, moderátorka a...
+3Slovenská rodáčka, modelka, moderátorka a...

Kostymérka jej pripravila model šiat v ére konca 40-tych rokov minulého storočia s úzučkým pásom, ktorý ešte zjavne zvýraznil všitý korzet. Šaty s červenou sukňou a nadýchanými rukávikmi doplnila blondínka výraznými červenými perami a upravenými plavými kaderami.

Podľa portálu Rugbyworldcup.com sa na otváracom ceremoniáli na Stade du France zúčastnilo bezmála 80-tisíc ľudí, medzi ktorými nechýbali mnohé svetoznáme celebrity či politici alebo príslušníci kráľovských rodín (na ďalšie zápasy napríklad zavítala aj princezná Kate či princezná Charlene). Otvárací galavečer priamo zo štadióna pritom sledovalo na francúzskej TF1 zhruba 15,4 milióna divákov. Ďalšia desiatky miliónov si potom veľkolepý prenos naladili v iných krajinách. Odhadovaný počet divákov celosvetovo dosiahol hranicu 300 miliónov ľudí.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Ďalší 'koniec' pre Sklenaříkovú, ona pre objektívy strúha úsmevy. A nielen to... aha, obliekla si fakt odvážny model

Adriana Sklenaříková sa následne objavila aj v hľadisku štadióna vo VIP lóži, kde si urobila niekoľko selfie a bavila sa s kolegami. Viac si pozrite v našej galérii a nezabudnite si pozrieť ani zábery spomenutých členiek kráľovských rodín.

Pozrite si tiež: Najlepšie oblečené dámy na festivale v Benátkach

Herečka Jessica Chastain vyzerala na červenom...
Režisérka Ava DuVernay prichádza na premietanie...
+22Modelka Bar Refaeli ozdobila premiéru v...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #sláva #otvárací ceremoniál #Adriana Sklenaříková #rugby #Jean Dujardin

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....