Zúri čas promi rozvodov, ale... Brzobohatý a Písařovicová si vystrojili tajnú svadbu, áno si povedali... V Česku to nebolo

Nie je to tak dávno, čo sa sledovaný český pár Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44) zasnúbil.

18.09.2023 08:00
Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová Foto:
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová sú už manželia - archívne foto.
debata (9)

Známy muzikant a krásna tmavovláska sa začali spoločne objavovať v spoločnosti začiatkom roka 2022, neskôr sa už prezentovali ako pár.

Ondrej Brzobohatý Čítajte viac Kuchařovej obvinenie Brzobohatému vrásky nerobí! Tu je veľká novinka vo vzťahu s Písařovicovou

V júni sám Brzobohatý na sociálnej sieti informoval, že jeho vzťah s vychytenou moderátorkou sa posunul o poriadny kus ďalej, počas ich dovolenky na Maledivách sa zasnúbili.

A zaľúbenci neotáľali ani so svadbou, ako informuje portál cnn.iprima.cz. Ondrej Brzobohatý a Daniela Písařovicová sa vzali v zahraničí. Pre blesk.cz už sám Brzobohatý potvrdil, že na dlho plánovanej dovolenke v Taliansku si napokon povedali „áno“. Ako dodal, pôvodnú dovolenkovú zostavu rozšírili o rodinu a najbližších priateľov vrátane Jakuba Prachařa a jeho partnerky herečky Sáry Sandeva či moderátora Libora Boučka.

Taťána Gregor Brzobohatá, Ondřej Gregor Brzobohatý Čítajte viac Koniec manželstva krásnej Kuchařovej a Brzobohatého? Spevák sa už vraj stretáva s inou

V roku 2021 sa Brzobohatému rozpadlo manželstvo s niekdajšou Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou, s ktorou sa postavil pred oltár v roku 2006. Ešte predtým, od roku 2008, bol Brzobohatý ženatý s producentkou Johanou Indrákovou. Rozviedli sa o päť rokov neskôr.

zväčšiť Na ruke Daniely Písařovicovej už svieti... Foto: Profimedia
Ondrej Brzobohatý Na ruke Daniely Písařovicovej už svieti zásnubný prsteň od Brzobohatého.

Daniela Písařovicová (44) je jednou z najvychytenejších moderátoriek. Sedem rokov moderovala hlavné spravodajstvo na obrazovke Českej televízie, v roku 2018 si zatancovala v sledovanej šou StarDance. Pre ňu ide o prvé manželstvo.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Ondřej Brzbohatý #Daniela Písařovicová

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...

+ Pozitívne myslenie pritiahne šťastie a podporí zdravie.
Momentálne máte dostatok času, preto začnite viac a viac...