Opäť iba náhoda? Princ Albert na Oktoberfeste bez Charlene, jeho ex ale nechýba

65-ročný Albert sa zabáva na slávnom nemeckom Oktoberfeste, ale bez manželky.

19.09.2023 00:00
albert Foto:
Princ Albert na mníchovskom Oktoberfeste (vpravo).
debata

Princ Albert (65) a princezná Charlene (45) stále zapĺňajú stránky médií. Hoci sa snažia všemožne brániť voči útokom na ich manželstvo, niektoré kroky monackého kniežaťa pôsobia rozpačito. Špekuláciám sa preto nedá čudovať.

804274002 Čítajte viac Úprimná aj rozhorčená Charlene: Dnes sa cítim mimoriadne...

65-ročný Albert sa zabáva na slávnom nemeckom Oktoberfeste, ale bez manželky. Charlene si plní iné povinnosti, aktuálne je v Južnej Afrike na podujatí, ktoré organizuje jej nadácia v spolupráci s organizáciou „Livesaving South Africa“, počas víkendu zasa rozdávala medaily na súťaži Waterbike Challenge.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Coste (@nicole.coste)

Fotografi zachytili monackého princa oblečeného v tradičnom nemeckom kroji ako sa skvelo zabáva na podujatí spolu s monackým konzulom v Nemecku. Kde je problém? V Mníchove je „celkom náhodou“ v rovnakom čase aj jeho expartnerka, Nicole Coste, matka Alexandra (20), ktorý je princovým synom.

Alexandre Grimaldi-Coste Čítajte viac Nehovorte mi, že som nelegitímny, odkázal médiám. Nemanželský syn kniežaťa Alberta povedal o svojom otcovi aj toto

Pre televíziu RTL princ Albert povedal: „Je to fantastický, úžasný festival, najlepší na svete a som veľmi rád, že som tu,“ opísal a pred kamerami prezradil, prečo nie je po jeho boku Charlene. „Je v Južnej Afrike, pracuje pre svoju nadáciu. A deti sú príliš malé na Oktoberfest.“ 51-ročná Nicole Coste, bývalá letuška, sa záberom z Oktorebfestu pochválila sama na Instagrame, oblečená v kroji.

Na podobnú náhodu upozornili francúzske médiá aj v minulosti. Počas princovej návštevy Ríma v apríli 2022 sa v meste pohybovala aj jeho expartnerka – viac tu.

Monacká princezná Charlene na tradičnom...
Knieža Albert II, jeho manželka, princezná...
+4Knieža Albert II, jeho manželka, princezná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Albert #princezná Charelne

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....