Príčina smrti potvrdená: Hviezda Eufórie mala v krvi zmes drog a omamných látok, bol to vražedný koktejl

Americký herec Angus Cloud, známy vďaka svojej úlohe v televíznom seriáli Eufória z produkcie HBO, koncom júla zomrel v dôsledku predávkovania sa viacerými omamnými látkami vrátane kokaínu i fentanylu. Uviedol to vo štvrtok úrad koronera v štáte Kalifornia.

22.09.2023 07:31
World Premiere of "Space Jam: A New Legacy" Foto: ,
Herec Angus Cloud.
debata (3)

Príčinou Cloudovej smrti bola podľa koronera „akútna intoxikácia spôsobená kombináciou účinku metamfetamínu, kokaínu, fentanylu a benzodiazepínov“.

Bradley Cooper Čítajte viac Bradley Cooper sa svojimi závislosťami od drog a alkoholu netají. Má za sebou divoké roky, ale čistý je už...

Dvadsaťpäťročného Angusa Clouda vyhlásili za mŕtveho v dome jeho rodičov 31. júla v kalifornskom Oaklande. Jeho rodina však príčinu smrti vtedy nezverejnila, pričom uviedla, že Cloud sa snažil vyrovnať s nedávnym úmrtím svojho otca a mal pretrvávajúce duševné problémy.

„Jediná útecha, ktorú máme, je vedomie, že Angus sa opäť stretol so svojím otcom, ktorý bol jeho najlepším priateľom,“ napísala vtedy rodina.

zväčšiť Herec Angus Cloud. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Angus Cloud Herec Angus Cloud.

V seriáli Eufória, ktorý získal nomináciu na cenu Emmy za najlepší dramatický seriál, Cloud dostal rolu drogového dílera Fezca O'Neilla. Dovtedy nemal žiadne herecké skúsenosti. Kastingová riaditeľka Jennifer Vendittiová si ho všimla, keď kráčal po ulici v New Yorku.

Cara Delevingne Čítajte viac Za fotky, ktoré ju zachytili ako trosku, je vďačná. Bol to budíček a varovanie pred drogami, vraví Cara Delevingne

Účinkoval tiež vo filmoch North Hollywood a The Line. Nedávno ho obsadili do hlavnej úlohy vo filme Scream 6. Objavil sa aj vo videoklipoch amerického rappera Juice WRLD, americkej speváčky Becky G a kolumbijskej speváčky Karol G.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #úmrtie #príčina #eufória #Angus Cloud

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...