Keď to urobila, opäť prišli špekulácie a klebety: Aký bol skutočný dôvod monackej princeznej dať zbohom sociálnym médiám?

Len pred niekoľkými týždňami poriadne prekvapilo rozhodnutie jednej z čelných predstaviteliek monackého kniežatstva.

28.09.2023 07:05
Knieža Albert II, jeho manželka, princezná... Foto:
Knieža Albert II, jeho manželka, princezná Charlene a ich deti, princezná Gabriella a princ Jacques počas tradičného pikniku v Monaku, ktorý sa konal v sobotu 9. 9. 2023.
debata

Reč je v tomto prípade opäť o princeznej Charlene, manželke kniežaťa Alberta II. Tej sa podarilo rozvíriť hladiny dohadov a špekulácií po tom, čo definitívne opustila sociálne siete. Jej profil na sociálnej sieti Instagram prestal zo dňa na deň fungovať a všetok obsah, ktorý na ňom zdieľala v minulosti, bol vymazaný. Už pár mesiacov predtým bola pritom 45-ročná Charlene veľmi skúpa na nové príspevky, ktorými by tešila svojich fanúšikov, ale aj bežnú verejnosť.

Monacká princezná Charlene Čítajte viac Šokujúci odchod bez ohlásenia? Toto rozhodnutie princezná Charlene nikomu neoznámila... a čo ďalej?

V prípade monackého kniežacieho páru sa udomácnil v médiách naratív o tom, že medzi manželmi sa môže odohrávať kríza a že manželstvo zrelého šesťdesiatnika a jeho polovičky, bývalej profesionálnej plavkyne, visí na vlásku. Aj opustenie priestoru sociálnych sietí takéto tvrdenia ešte viac podporilo.

Monacká princezná Charlene na tradičnom...
Knieža Albert II, jeho manželka, princezná...
+4Knieža Albert II, jeho manželka, princezná...

Za posledné týždne však knieža Albert II. a jeho manželka Charlene viackrát na verejnosti predviedli, že ich zväzok je pevný a niekoľkými prejavmi lásky a blízkosti na verejnosti niektorým kritikom a klebetníkom vzali vietor z plachiet. Najnovšie sa pritom krátkovlasá členka monackého kniežatstva vyjadrila aj k rozhodnutiu odísť zo sociálnych sietí. A dôvodom nie je to, že by zároveň odchádzala od Alberta.

zväčšiť Monacké knieža Albert na 74. ročníku Plesu... Foto: Profimedia
knieža Albert II., princezná Charlene Monacké knieža Albert na 74. ročníku Plesu Červeného kríža v spoločnosti manželky, princeznej Charlene. Dvojica vyzerala tentoraz naozaj očarujúco, najmä 45-ročná Charlene vyrazila dych v bielej večernej kreácii, ktorá pripomínala model pre nevestu.

„Urobila som tak kvôli deťom. Chcela som ich ochrániť pred tlakom verejného života,“ uviedla princezná pre portál News24. V rovnakom rozhovore tiež zdôraznila, že „som veľmi vďačná za to, že s manželom máme jeden druhého“ a podčiarkla tak ideu vzájomnej partnerskej podpory. Jedna z najsledovaneších predstaviteliek európskej šľachty zároveň dodala, že klebety o jej manželstve, ktoré neustále rozoberajú potenciálnu krízu manželov, ju unavujú.

Monacká princezná Charlene Čítajte viac Po toľkých správach bulváru sa tomu verí ťažko, ale... fakt vyzerá šťastne! Princezná Charlene s rodinou dojala davy

Princezná Charlene, pôvodom z Juhoafrickej republiky, sa zoznámila s kniežaťom Albertom II. na pretekoch Formuly 1 v Monaku v roku 2000. V roku 2011 sa vzali počas veľkolepého svadobmého obradu, ktorý pritiahol pozornosť celého sveta.

Zatiaľ čo na verejnosti vystupujú ako spokojný pár, ich vzťah bol v minulosti občas predmetom špekulácií a mediálneho záujmu. V roku 2014 sa objavili správy o tom, že princezná Charlene sa pokúsila uniknúť z Monaka pred svadbou. Tieto správy však boli oficiálne popreté a páru sa podarilo prekonať tieto špekulácie.

Princezná Maria Chiara di Borbone na 76....
Zľava: Holandské princezné Ariane, Amalia a...
+21Princ Christian (najvyšší v strede) so svojimi...

Odvtedy sa zdá, že princezná Charlene a knieža Albert upevnili svoj vzťah a dávajú prednosť súkromiu. Spoločne vychovávajú dvojčatá, syna Jacquesa a dcéru Gabriellu, ktoré sa narodili v roku 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Instagram #odchod #princezná Charlene #vysvetlenie

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...