Kráľovná Camilla baví humorom aj na vlastný účet: To fakt o sebe dovolila napísať toto? Niet divu, že ju Briti milujú

Kedysi patrila k ženám, ktoré rozdeľovali britskú verejnosť. Miera sympatie k nej nebola vysoká. Kráľovná Camilla si však získala ľudí na svoju stranu. Nepochybne aj svojím humorom.

04.10.2023 10:00
France Britain Royals Foto: ,
Kráľ Karol III. a kráľovná Camilla na archívnom zábere.
debata

Manželka britského kráľa Karola III. ho použila aj celkom nedávno, keď navštívila Kráľovskú akadémiu tanca, aby zároveň pripomenula Medzinárodný deň starších ľudí. Dnes 76-ročná Camilla si so skupinkou zrelých žien zapózovala na fotografii v baletnej póze a pridala aj popisok k záberu, ktorý nadmieru pobavil verejnosť.

princezné koláž Čítajte viac Princezné v zásterách? Tu sú! Kate, Meghan, Viktória či Maxima - pristane im to nielen v drahých róbach

„Dnes, pri príležitosti Medzinárodného dňa starších ľudí, viem, že do Kráľovskej tanečnej akadémie vtrhol skutočný kŕdeľ tanečníkov na sériu workshopov, prednášok a prezentácií, ku ktorým sa online pripojili priatelia z celého sveta,“ odkázala na sociálnej sieti kráľovná Camilla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

„Ako oddaná, aj keď trochu vŕzgajúca, Strieborná labuť, som vám veľmi chcela poslať svoje najsrdečnejšie priania za nádherný deň spolupatričnosti a zábavy, oslavujúc obrovské výhody, ktoré balet priniesol do našich životov. A požičiam si jeden výrok. Tancujte ďalej,“ dodala manželka britského panovníka.

Brigitte Macron (vľavo) v kreácii Chanel Haute Couture a kráľovná Camilla Čítajte viac Prišla v saku, ktoré stojí toľko ako lepšie SUV. Po boku Macronovej sa aj kráľovná Camilla musela cítiť obyčajne. Neuveríte, kam ju posadili...

Jej slová vyvolali nadšené aj humorné reakcie sledovateľov kráľovského profilu a mnohí poukázali na to, že irónia a schopnosť urobiť si žarty zo seba samej sú na kráľovnej mimoriadne sympatické.

zväčšiť Kráľovná Camilla v priestoroch Zrkadlovej sály... Foto: SITA/AP, Benoit Tessier
France Britain Royals Kráľovná Camilla v priestoroch Zrkadlovej sály vo Versailles.

Camilla nedávno zaujala aj počas štátnej návštevy v Paríži, kde absolvovala so svojím manželom, ale aj sama (v sprievode prvej dámy Francúzska Brigitte Macronovej) niekoľko spoločenských aktivít. Fotografi ju mohli zvečniť napríklad pri krosnách v dielňach, kde vznikajú látky pre módny dom Chanel. Kráľovná však tiež očarila na štátnom bankete vo Versailles, kde sa o jej garderóbu postarala domáca značka Dior. Viac v galérii.

Kráľovná Camilla sa objavila na štátnej večeri...
Francúzsky prezident Emmanuel Macron a britský...
+10Francúzsky prezident Emmanuel Macron (vpravo) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #balet #tanec #humor #kráľovná Camilla

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...