Od rozvodu s Anistonovou sa v spoločnosti ukazuje sólo, ale... zoznam jeho údajných lások je pestré čítanie. Najnovšie ho očarila táto žena

Ani päť rokov po tom, čo sa herec Justin Theroux rozišiel so svojou manželkou - americkou herečkou Jennifer Anistonovou, ho nebolo možné zastihnúť na spoločenskej udalosti v sprievode inej dámy. Na nedávne gala v newyorskom balete dorazil napokon sám.

10.10.2023 00:00
Herec Justin Theroux. Foto: ,
Herec Justin Theroux.
debata

Päťdesiatdvaročný americký herec sa objavil v plejáde známych tvárí, ktoré si počas minulého týždňa prišli užiť baletné umenie, ale tiež pozornosť venovanú módnej značke Carolina Herrera. Charizmatický Justin stavil na klasickú eleganciu a objavil sa v čiernom obleku s tenkou viazankou a svojím sympatickým úsmevom na tvári. Opäť však bez dámskej spoločnosti.

Rosie Huntington-Whiteley Čítajte viac Cez deň zahalená od hlavy po päty, ale v noci? Krásna Rosie si trúfla len na bielu čipku a pod ňou... toľko odhalenia zvládne len zrkadlo

Od jeho rozvodu s hrdinkou slávneho sitkomu Priatelia sa médiá zaujímavú o Therouxovo súkromie – herec si ho však veľmi úzkostlivo stráži a na otázky ohľadom potenciálnych partneriek nereaguje. V ženskej spoločnosti ho tiež vídať na oficiálnych podujatiach máličko, pár záberov sa podarí z času na čas zhotoviť aspoň paparazzom.

Herečka Sarah Jessica Parker a jej manžel...
Herečky Dianna Agron (vľavo) a Ariana DeBose sa...
+9Herečka Sarah Jessica Parker v kreácii Carolina...

Aj na ich základe je však zoznam „údajných“ (údajných preto, lebo on sám ich nikdy nepotvrdil) hercových partneriek viac ako pestrý. V minulosti sa špekulovalo o jeho romániku s herečkou a držiteľkou Oscara Emmou Stoneoveou. Randiť mal napríklad tiež s krásnou Laurou Harrierovou, s ktorou ich spolu zvečnili dokonca na plážovej dovolenke.

Azda ešte prekvapivejšie však boli klebety o tom, že Theroux krátko tvoril pár s britskou herečkou a filantropkou Elizabeth Hurleyovou a následne sa mala jeho vyvolenou stať televízna herečka Lauren Norvelle.

zväčšiť Herec Justin Theroux a jeho údajná nová láska... Foto: Profimedia
Justin Theroux a jeho údajná nová láska Nicole Brydon Bloom Herec Justin Theroux a jeho údajná nová láska Nicole Brydon Bloom na zábere z konca septembra v New Yorku.

Koľko z týchto mien možno naozaj označiť za pravdivé, keď príde na milostný zoznam, vie len Theroux sám. Pri poslednom, mene 29-ročnej herečky Nicole Brydon Bloomovej, sa však už hovorí o vážnej situácii. Theroux sa údajne už objavil v dome jej rodičov a vzťah dvojice, medzi ktorou panuje 23-ročný vekový rozdiel, sa údajne uberá skutočne raketovým tempom k zásnubám, tvrdia zdroje.

Anya Taylor-Joy Čítajte viac Nielen samé rozvody, Hollywood žije aj láskou: Hviezda Dámskeho gambitu je už pod čepcom, tomuto mužovi povedala áno

Herec sa, samozrejme, ani k týmto informáciám nevyjadril. Jedno je však isté – s Brydon Bloomovou ho načapali pri vášnivých bozkoch v centre New Yorku pred zhruba mesiacom.

Pozrite si tiež: Móda celebrít z parížskeho týždňa módy
Podnikateľka a televízna star Kylie Jenner po...
Talianska herečka Beatrice Granno na prehliadke...
+97Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Aniston #partnerka #zoznam #Justin Theroux

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...