Mladý fešák má v žilách krv po slávnom rockerovi, ale podoba... takmer žiadna. Aha, po kom zdedil krásu syn Roda Stewarta

Nie je to prvýkrát, čo sa ocitol v hľadáčiku fotoaparátov, ale na nedávnej akcii v Londýne bol doslova za hviezdu. Aj so slávnymi rodičmi po boku.

17.10.2023 00:00
Britain Jimmy Choo London Fashion Academy VIP... Foto: ,
Alastair Wallace Stewart, syn speváka Roda Stewarta a Penny Lancasterovej, na podujatí Jimmy Choo London Fashion Academy VIP Event.
debata

Len 18-ročný Alastair Wallace Stewart je možno našincovi menej známy, v Británii ho však už dobre poznajú. Je totiž synom rockovej legendy Roda Stewarta a jeho poslednej manželky – modelky Penny Lancasterovej. Obaja rodičia sa na akcii pod záštitou značky Jimmy Choo, ktorá sa konala v britskej metropole, objavili tiež.

Ryan Phillippe (vľavo) a jeho syn Deacon Reese Phillippe Čítajte viac Vykročil v ockových šľapajach? Keď zhodil tričko Ryan Phillippe, publiku sa podlamovali kolená. Teraz je na rad na synovi

Pri pohľade na spoločné zábery otca a syna sa niektorí z nás možno neubránia úsmevu. Drobný a šľachovitý rocker Stewart sa totiž nemôže viac líšiť od svojho syna – vysokého plavovlasého fešáka s dokonalo symetrickou tvárou a plnými perami. Krásu, ale aj záujem o módu a modeling, zdedil Alastair zjavne po mame (foto v galérii).

Spevák Rod Stewart a jeho syn Alastair Wallace...
Penny Lancaster na podujatí Jimmy Choo London...
+3Alastair Wallace Stewart, syn speváka Roda...

Už pred časom ho vlastný pôvab a štýl priviedli k podpisu zmluvy s talianskou luxusnou značkou Palm Angels. Jeho rodičia, ktorí sú obaja veľmi hrdí na jeho úspech, vtedy zdieľali tento profesionálny triuf aj na svojich instagramových účtoch. „Milujem Palm Angels a to, ako dobre ich nosí môj chlapec,“ odkázal vtedy hrdý otec Rod Stewart na sociálnych sieťach.

zväčšiť Spevák Rod Stewart a jeho syn Alastair Wallace... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Rod Stewart a jeho syn Alastair Wallace Stewart Spevák Rod Stewart a jeho syn Alastair Wallace Stewart sa spoločne objavili na akcii Jimmy Choo London Fashion Academy VIP Event.

Alastair je pritom jedným z ôsmich detí britského hitmejkera a starším z dvoch synov, ktorých má Stewart so spomenutou Penny Lancasterovou, treťou manželkou. Strapatý rocker je svetu známy svojím bujarým súkromným životom a niekoľkými vzťahmi a tiež manželstvami, ktoré sa (až na to posledné) skončili rozvodmi.

Zinedine Zidane s manželkou Veronique počas nedávnej Veľkej ceny Monaka vo formule 1. Čítajte viac Veď to je hotový festival tehličiek: Synovia slávneho Zidana na dovolenke s rodičmi: Tento záber roztopil internet

Na margo rozvodov pred časom s humorom vyhlásil, že „nabudúce si namiesto ženenia nájdem ženu, ktorú nemám rád a rovno jej dám dom“. Zdá sa však, že svoje slová zvážil, keďže Lancasterovú si napokon predsa len vzal (v roku 2007 v Portofine) a ich vzťah vydržal dodnes.

Televízna moderátorka Jarmila...
Slovenská modelka Andrea Verešová s dcérou...
+27Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra...

S bývalými manželkami sa Stewart nestýka až tak často, ale iné platí pri vzťahoch s jeho deťmi. A tiež vo vzťahoch detí z jednotlivých jeho vzťahov navzájom. Stewart sa vždy snažil o súdržnú rodinu a zdá sa, že mu to vychádza. Aj spomenutý Alastair si udržuje pevné puto so všetkými svojimi súrodencami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #syn #Rod Stewart #fešák #Penny Lancaster

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...