Nový priateľ Taylor Swiftovej kúpil luxusnú vilu, hniezdočko lásky má milencom ponúknuť konečne súkromie

Už niekoľko týždňov sa v médiách so železnou pravidelnosťou objavujú informácie o speváčke Taylor Swiftovej a jej novom partnerovi.

23.10.2023 00:00
Travis Kelce Foto: ,
Športovec Travis Kelce na zábere z októbra 2023.
debata

Profesionálny športovec Travis Kelce nebol americkej verejnosti neznámy ani pred vzťahom so Swiftovou, nová láska však jeho popularitu a medializáciu preniesla na celkom inú úroveň. Aj to bude asi dôvod, prečo sa hráč tímu Kansas City Chiefs rozhodol pre kúpu luxusnej nehnuteľnosti – sídla, ktoré sa nachádza v Kansase a ktoré je stelesnením luxusu.

Taylor Swift Čítajte viac Herec aj spevák, muž, ktorý jej zlomil srdce aj taký, s ktorým zostali kamaráti: Taylor Swift má pestrý zoznam lások a teraz... konečne športovca

Ako informoval portál TMZ.com, v novom príbytku za 6 miliónov dolárov sa nachádza mini-golfové ihrisko, bazén či dokonca malý vodopád na pozemku. Predovšetkým je to však dom s veľkým pozemkom, ktorý je dostatočne oddelený od susedských pozemkov a ulice. Kelce pritom doteraz väčšinu času trávil v dome, ktorý mal prístup priamo z ulice a nachádzal sa vo vilovej štvrti.

Speváčka Taylor Swift a športovec Travis Kelce... Foto: Profimedia
Taylor Swift a športovec Travis Kelce Speváčka Taylor Swift a športovec Travis Kelce na zábere z New Yorku.

Práve vzťah so slávnou speváčkou má byť motiváciou pre to, aby mali hrdličky miesto, kde budú mať viac súkromia a ocitnú sa z dosahu reportérov či paparazzov. Pred doterajším príbytkom hráča amerického futbalu sa po odhalení jeho romance so Swiftovou, miláčikom Ameriky, dokonca na niekoľko dní usídlili bulvárni noninári a fotografi. To by sa v novom sídle už stať nemohlo, keďže je ohradené plotom a bránou.

Sophia Bush Čítajte viac Randila s miláčikmi ženského publika, v manželstve vydržala 13 mesiacov a teraz... Lásku našla u futbalistky

Kelce s niekoľkonásobnou držiteľkou Grammy sa pred pár dňami objavil na večeri v New Yorku. Blondínka vzťah nekomentuje, ale podľa zdrojov z jej okolia sa cíti veľmi šťastná. Speváčka má za sebou niekoľko vzťahov so známymi mužmi. Viac si pozrite v galérii.

Speváčka Taylor Swift a hráč amerického futbalu...
Taylor Swift a herec Joe Alwyn na podujatí...
+6Taylor Swift a jej bývalý priateľ Tom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #luxus #Taylor Swift #nehnuteľnosť #Travis Kelce

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...