Keď si obliekol biely plášť, diváčky sa šli zblázniť, status sexidolu mal však Patrick Dempsey dávno predtým. Dôkazom je záber starý 31 rokov

Jeho pôvab a charizma mu prihrali množstvo filmových úloh, ale najmä jednu mimoriadne obľúbenú - seriálovú. Herec Patrick Dempsey mal však skúsenosti s priazňou žien aj mužov dávno predtým než poriadne rozbehol hereckú kariéru.

24.10.2023 00:00
Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian Fink Foto:
Herec Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian Fink na Veľkej cene F1 v Austine.
debata

Známy hrdina projektu Klinika Grace, v ktorej niekoľko sezón patril medzi najväčší lákadlá diváčok a divákov sadnúť si raz týždenne k televíznym obrazovkám, sa v začiatkoch svojej kariéry živil modelingom. Len nedávno sa znovu online objavili fotografie, ktoré definovali jednu éru americkej módy.

Giacomo Gianniotti Čítajte viac Fešný doktor z Kliniky Grace vyrazil za módou do Milána! Spoznávate aj tohto pána? Veď to je hviezda Stranger Things...

Dempsey, dnes 57-ročný, sa ocitol na titulnej strane katalógu obľúbenej značky J.Crew v roku 1997, teda presne 31 rokov späť. Fotograf zachytil usmiateho a šibalsky pôsobiaceho herca na pláži, oblečeného do svetlých nohavíc a károvanej košele. Z fotenia vznikli aj ďalšie snímky, ktoré sa následne objavili v katalógu či reklamnej komunikácii módneho brandu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Evan Ross Katz (@evanrosskatz)

Dempsey pritom mal už v tom čase za sebou viac ako dekádu trvajúcu hereckú kariéru, no skutočný zlom v jeho kariére prišiel až v roku 2005. Vtedy ho obsadili do úlohy lekára Dereka Shepherda v spomenutom seriálovom hite, ktorý sa zaradil medzi najdlhšie vysielané a najpopulárnejšie projekty americkej televízie v histórii. Hoci v roku 2015 sa so seriálom rozlúčil, diváci sa ho ešte raz dočkali. Vrátil sa v sedemnástej sezóne vysielanej v rokoch 2020 až 2021.

Rachel Weisz a jej manžel Daniel Craig Čítajte viac 12, 20 či takmer 30 rokov spolu: Kto povedal, že láska v Hollywoode nemá šancu na úspech? Tieto slávne páry sú dôkazom opaku

Dempsey okrem herectva a kedysi aj modelingu mal vždy vášeň aj pre autá na rýchlych kolesách a adrenalín z pretekania. Zúčastnil sa profesionálne na niekoľkých vrcholových súťažiach – medzi nimi napríklad na 24-hodinových pretekoch Le Mans či pretekoch Rolex 24 v Daytone.

harry - koláž Čítajte viac Vidíte ten rozdiel? Po boku Meghan vážny a ustarostený, ale keď Harry vyrazí mimo domov... Aha, je celkom iný

Počas uplynulého víkendu sa herec zúčastnil aj na pretekoch F1 Veľkej cene v americkom Texase, kde sa stretol so šéfom tímu Red Bull Racing Team Christianom Hornerom a jeho manželkou Geri Halliwellovou. Na podujatí sa objavili aj ďalšie známe hviezdy, medzi nimi aj princ Harry.

Herec Johnny Sibilly.
Herec Adam DiMarco v kreácii Dior Men.
+19Theo James z hitu Biely lotos.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #seriál #rola #Patrick Dempsey

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...