Upotená, červená a s rozšírenými nozdrami... dostaňte ju odo mňa preč, kričala vraj modelka na oscarovú krásku

Americkú herečku Jennifer Lawrenceovú milujú fanúšikovia za jej eleganciu a talent, ale tiež za bizarné príbehy, o ktoré sa dokáže podeliť.

30.10.2023 00:00
Jennifer Lawrence v kreácii Christian Dior Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Christian Dior na akcii Women's Wear Daily Honors.
debata

Jeden z nich je už staršieho dáta, ale médiá naň s obľubou spomínajú. Držiteľka Oscara za výkon vo filme Terapia láskou sa totiž priznala k tomu, ako sa s neúspechom stretla jej modelingová kariéra, keď kedysi fotila kampaň pre známu americkú značku.

Kristína Svarinská Čítajte viac Najkrajšia herečka možno, ale žiadna typická princezná... miluje čiernu, pánsky štýl a podpätky? Svarinskej stačia na obrazovkách v Dunaji

Lawrence ešte v roku 2015 prezradila v talkšou britského moderátora Grahama Nortona, že v začiatkoch svojej kariéry fotila kampaň pre módny gigant Abercrombie & Fitch. Zábery z pláže, na ktorých mali modelky hrať plážový volejbal, sa však nikdy na svetlo sveta nedostali. Aspoň nie tie, na ktorých by bola dnes slávna blondína.

Herečka Jennifer Lawrence (vľavo) a dizajnérka... Foto: SITA/AP, CJ Rivera
Jennifer Lawrence (vľavo) a dizajnérka Maria Grazia Chiuri Herečka Jennifer Lawrence (vľavo) a dizajnérka Maria Grazia Chiuri na podujatí Women's Wear Daily Honors v New Yorku.

„Urobila som tú reklamu a fotky sa nikdy neobjavili vonku. Nevedela som prečo, tak som zavolala môjmu agentovi. Vraj mu doslova odpovedali iba fotografiami,“ opísala situáciu Lawrence. „Zatiaľ čo iné modelky hrali plážový volejbal takým pekným fotogenickým spôsobom, ja som bola celá červená, spotená v tvári a chveli sa mi nozdry,“ s humorom opísala podobu záberov herečka.

Kim Kardashian Čítajte viac Jej vlastné sestry to nedokážu, ale pozvať si na oslavu Ivanku Trump? Kardashianka zostala v tieni niekdajšej ozdoby Bieleho domu

Keď si vraj potom spätne na fotenie spomenula, pochopila, že asi do všetkého išla s priveľkou intenzitou. „V jednom momente sa iná modelka zľakla a začala kričať na produkciu: Dostaňte ju odo mňa preč…,“ vtipkovala herečka, ktorej ostatným filmom je komédia No Hard Feelings.

Americká herečka Jennifer Lawrence uviedla v...
Americká herečka Jennifer Lawrence uviedla v...
+4Americká herečka Jennifer Lawrence uviedla v...

Tá by sa mala objaviť na streamovacej platforme Netflix, kde sa ocitnú aj necenzúrované zábery, ktoré neboli v kinách. Jennifer Lawrence sa nedávno objavila v New Yorku na akcii WWD Honors, kde ocenili aj dizajnérku Mariu Graziu Chiuri zo značky Dior. Tá už dlhodobo hollywoodsku herečku oblieka a Jennifer je jej ambasádorkou.

Pozrite si tiež: Galéria z premiéry filmu Ako prežiť svojho muža
Manželia a tvorcovia zároveň: Herečka a autorka...
Herečka Sarah Arató prišla na premiéru filmu...
+22Filmová delegácia snímky Ako prežiť svojho...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Jennifer Lawrence #modelka #príhoda

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...