Zomrel Tyler Christopher, hviezda Dní nášho žitia a exmanžel Evy Longorie. Aj on bojoval so závislosťou, zlyhalo mu srdce

Len pár dní po správe o úmrtí herca Matthewa Perryho, známeho ako Chandlera zo seriálu Priatelia, prišla z Hollywoodu ďalšia smutná správa. Vo veku 50 rokov zomrel herec Tyler Christopher.

01.11.2023 08:14
Tyler Christopher Foto:
Herec Tyler Christopher na zábere z roku 2016, keď získal cenu Daytime Emmy Awards.
debata (14)

Christopher sa síce nikdy nedočkal masívnej medzinárodnej slávy, v rodnej Amerike však patril medzi televízne hviezdy vďaka seriálom Dni nášho žitia a General Hospital (za rolu Nikolasa Cassadinea dostal aj cenu Emmy). V začiatkoch kariéry sa tiež zaradil medzi miláčikov ženskej časti publika. Jeho fyzický zjav ho k tomu predurčoval.

Obit Matthew Perry Čítajte viac Posledný záber Matthewa Perryho, z ktorého idú zimomriavky. Predpovedal vari Chandler svoju tragickú smrť?

Herec bol v rokoch 2002 až 2004 manželom Evy Longorie. Išlo pre oboch o prvé manželstvo – zatiaľ čo Eva sa vydala ešte dvakrát, Christopher si v roku 2008 vzal reportérku Brienne Pedigo. Rozviedli sa v roku 2021.

zväčšiť Herec Tyler Christopher na zábere z roku 2003,... Foto: Profimedia
Tyler Christopher Herec Tyler Christopher na zábere z roku 2003, v časoch najväčšej popularity na obrazovkách.

S nedávno zosnulým Perrym spája Tylera Christophera smutné bremeno závislosti a dlhoročného boja s ňou. Ako viackrát otvorene priznal, bojoval so závislosťou od alkoholu, ktorú zhoršovala jeho bipolárna porucha a depresia. Pre závislosť sa dokonca v roku 2019 dostal do poručníctva svojej sestry. Práve ona mu mala pomôcť vymaniť sa z nej a získať znovu kontrolu nad životom.

O úmrtí 50-ročného herca informovali na Instagrame zástupcovia seriálu General Hospital. „S veľkým zármutkom zdieľame správu o smrti Tylera Christophera. Tyler zomrel v utorok ráno po srdcovej príhode vo svojom byte v San Diegu,“ uviedol hercov kolega Maurice Benard.

Bradley Cooper Čítajte viac Bradley Cooper sa svojimi závislosťami od drog a alkoholu netají. Má za sebou divoké roky, ale čistý je už...

"Tyler bol skutočne talentovaný jedinec, ktorý rozžiaril obrazovku v každej scéne, ktorú predviedol, a tešil sa z toho, že hraním prinášal radosť svojim verným fanúšikom. Tyler bol milá duša a úžasný priateľ pre všetkých, ktorí ho poznali. Bol zástancom zlepšenia duševného zdravia a liečby pomocou medikamentov, ktorý otvorene hovoril o svojich bojoch s bipolárnou depresiou a alkoholom. Sme zničení stratou nášho drahého priateľa a modlíme sa za jeho deti a jeho otca,“ uviedol Maurice vo vyhlásení.

Čo môže spôsobiť alkohol v rodine? A ako si dať pozor na závislosť?
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #úmrtie #depresia #závislosť #Tyler Christopher #srdcová príhoda

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...